کراکت سیب زمینی
کراکت سیب زمینی یکی از انواع فینگرفود است که مناسب مهمانیهای صمیمی است.
کراکت سیب زمینی نوعی فینگرفود محسوب میشود. این غذا پیشنهاد خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه است.
مواد داخل کراکت سیب زمینی را میتوانید به دلخواه تغییر دهید. برخی خمیر سیب زمینی کراکت را بدون مواد میانی در آرد سوخاری غلتانده و سرخ میکنند.
مواد لازم:
سیبزمینی متوسط: 3 عدد
تخممرغ: 2 عدد
گوشت چرخکرده: 150 گرم
فلفلدلمهای خرد شده: یک عدد
قارچ خرد شده: 4 عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را آبپز کرده، سپس آنها را رنده یا چرخ میکنیم. تخممرغ، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده، خوب هم میزنیم و کنار میگذاریم.
برای مواد میانی، ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. گوشت چرخکرده را به پیاز افزوده و تفت میدهیم. ادویه و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم. سپس فلفلدلمهای، قارچ، ادویه و فلفل سیاه را اضافه میکنیم. مواد را هم زده و تفت میدهیم.
در آخر رب گوجهفرنگی و نمک را میافزاییم.
پس از اینکه آب مواد کشیده شد، آنها را از روی گاز برمیداریم. میتوانید به مواد میانی پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
به اندازۀ یک قاشق از مواد خمیری، سیبزمینی برمیداریم و در دست پهن میکنیم. از مواد میانی که آماده کردهایم، وسط آن میگذاریم و با دست، جمع میکنیم. آنها را به صورت دلخواه شکل میدهیم.
یک تخممرغ را با 2 قاشق شیر مخلوط میکنیم. کراکتها را اول در آرد سفید، سپس در مخلوط تخممرغ و شیر و بعد در آرد سوخاری میغلتانیم. آنها را در روغن داغ سرخ کرده، روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود.
کراکت سیب زمینی را میتوانید هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو کنید.
همچنین بخوانید:
فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها
سوسیس بندری ؛ طعم تند جنوب
طرز تهیه چند نوع اسموتی موز
خوراک لوبیا سفید و سبزیجات با نیمرو