ژله رولی ؛ دسری شیک و رنگارنگ
ژله رولی از آن دسته دسرهای شیکی است که برای یک بار هم که شده، حتماً آن را امتحان کنید.
ژله رولی یکی از دسرهای راحتی است که علاوه بر طعم خوب، ظاهری زیبا و جذاب دارد. استفاده از بستنی در ژله رولی زیبایی و مزۀ بسیار خوبی به این دسر پرطرفدار میدهد.
مواد لازم
ژله: یک بسته
آب جوش: یک لیوان
بستنی وانیلی: یکدوم لیوان
طرز تهیه:
پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده، روی حرارت غیر مستقیم خوب هم بزنید تا تکههای ژله باقی نماند. برای تنوع میتوانید از چند رنگ ژله استفاده کنید. بستنی را از فریزر بیرون آورده، به ژله اضافهکرده تا حل شود. مواد را خیلی هم نزنید.
یک قالب مستطیلی یا یک سینی با ابعاد 20 در 30 انتخاب کرده و همه جای آن را با سلفون بپوشانید. مواد ژله را داخل قالب بریزید و 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال بیرون آورده، با یک چاقوی نوک تیز که بهتر است خیس هم باشد، ژلهها را به صورت عمودی و به اندازۀ 2 سانتی متری تا انتها برش بزنید.
پس از اینکه همۀ ژله را رول کردید، در دیس پذیرایی بچینید. ژلهها 2 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
علتهای شکسته شدن ژله رولی
پهن برداشتن ژله
زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن
نکات مهم ترک نخوردن ژله رولی
بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملاً باز شود.
زمانی که ژله را با یک لیوان آب جوش درست کردید، بستنی را به ژلۀ داغ اضافه کنید.
بستنی را زیاد هم نزنید.
اگر ژله سرد شود، دو رنگ نمیشود.
زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45 دقیقه است. اگر انگشت روی ژله فرو نرود، ژله آماده برای رول کردن است.
اگر ژله بیشتر از 45 دقیقه در یخچال بماند، ترک میخورد.
ژله پس از رول کردن، هرچقدر در یخچال بماند مشکلی نیست.