ژله بستنی ، دسر آسان و مجلسی
ژله بستنی یک دسر ساده و شیک است که زیبایی میز غذای شما را چند برابر میکند.
اگر اهل تهیه کردن دسر در مهمانی هستید، حتماً یکی از اولین گزینههایی که از ذهنتان میگذرد، ژله است. اگر به فکر تنوع دادن به دسرتان هستید و دوست دارید شیک و مجلسی شود، ژله بستنی بهترین گزینه است.
مواد لازم:
ژله: 2 بسته
آب جوش: 3/4 لیوان برای هر بسته ژله
آب سرد: 3/4 لیوان برای هر بسته ژله
بستنی: 3/4 لیوان برای هر بسته ژله
طرز تهیه:
برای لایۀ اول یک بسته ژله را با 3/4 لیوان آب جوش مخلوط کرده، روی حرارت غیر مستقیم (مثلاً روی کتری) بگذارید و هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود. از روی حرارت بردارید و 3/4 لیوان آب سرد بریزید. نصف آن را در ظرف دسر بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
برای لایۀ دوم یک بسته ژلۀ دیگر را مانند لایۀ اول در آب جوش حل کنید. ولی به جای آب سرد، در آن 3/4 لیوان بستنی وانیلی بریزید. وقتی لایۀ اول سفت شد، نصف مخلوط ژله و بستنی را روی آن بریزید و دوباره ظرف دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد.
لایۀ سوم تکرار لایۀ اول و لایۀ چهارم تکرار لایۀ دوم است.
برای سرو میتوانید روی این دسر را با انواع میوه یا خامۀ فرم گرفته تزیین کنید.
لایه های چند رنگ
در این دستور از دو بسته ژلۀ یک طعم استفاده شده است. شما میتوانید با توجه به سلیقۀ خود از چند رنگ ژله استفاده کنید. در این صورت میتوانید در هر لایه طعم ژله را عوض کنید. یعنی از هر طعم یک لایه شفاف (با آب سرد) و یک لایه مات (با بستنی) بریزید و بعد سراغ لایۀ بعدی بروید.
نکتۀ مهم این است که لایههای جدیدی که روی قبلیها میریزید، داغ نباشد. فقط کمی گرم باشد تا لایههای ژله به هم بچسبند و از هم جدا نشوند. ژله بستنی را میتوانید به دو صورت لیوانی و قالبی سرو کنید.
همچنین بخوانید:
دمنوش عناب ؛ خاص و مفید
پنکیک کاکائویی ، صبحانه لذیذ و ساده
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی
عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش