میرزاقاسمی ، طعم اصیل شمالی
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محبوب شمالی است که در همه جای کشور طرفدار دارد.
میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصلی شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی صرف میشود و طعم بینظیری دارد. میرزاقاسمی را میتوان بهعنوان پیش غذا یا مانند خورشت با کته سرو کرد. سیر چاشنی اصلی این غذااست و نباید حذف شود.
مواد لازم:
بادمجان متوسط: 3 عدد
گوجهفرنگی: 4 عدد
سیر: 3 حبه
تخممرغ: 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه در صورت تمایل
روغن
طرز تهیه:
بادمجانها را به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنید. بعد از کباب شدن، پوست آنها را جدا کنید. اگر در فر کباب میکنید، با دمای بالا حدود 40 دقیقه زمان دهید. اگر توانستید روی زغال کباب کنید، زیرا کباب کردن بادمجانها روی زغال طعم دودی دلچسبی به آنها میدهد.
اگر بادمجانها را روی زغال یا گاز کبابی کردید، به کمک یک کاسه آب پوستشان را جدا کنید. چون پوست بادمجان خشک و شکننده میشود. ولی اگر در فر کباب شوند، پوست به راحتی جدا میشود.
بادمجانها را کاملاً ساطوری کنید تا حالت پوره بگیرند. سپس در روغن داغ حدود یک ربع تفت دهید و کمی زردچوبه به آن بزنید.
سیرهای رنده شده را افزوده و دوباره تفت دهید.
در این فاصله، گوجهها را پوره یا رنده کنید. روی حرارت بگذارید تا آب گوجهها کشیده شود.
گوجهها را به بادمجانهای در حال تفت افزوده، با آنها تفت دهید. در صورت تمایل میتوانید یک قاشق رب گوجهفرنگی به آن بزنید.
تخممرغها را در ظرفی جداگانه در مقدار کمی روغن هم بزنید تا ببندد. سپس به میرزاقاسمی اضافه کنید. میرزاقاسمی به همین سادگی آماده است. پیشنهاد میکنیم آن را در کنار سیرترشی یا زیتون پرورده میل کنید و لذت ببرید.
همچنین بخوانید:
سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب
آب دوغ خیار مجلسی
آش گوجه فرنگی تبریز
ترش تره ، غذای خوش طعم شمالی