وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

چی بپزم؟ طرز تهیه دو غذا با جگر

13 بهمن 1400 توسط delta mod

اگر شما هم مثل افراد زیاد دیگری از غذاهای برنجی خسته شده‌اید و می‌خواهید یک غذای خوشمزه و لذیذ همراه نان را تجربه کنید؛ خوراک جگر انتخاب خیلی مناسبی است.

انواع غذا با جگر یک وعده سرشار از ویتامین A و آهن و پروتئین است، شما می‌توانید این خوراکی خوشمزه را در ترکیب با انواع سبزیجات تهیه کنید و به همراه نان، پاستا یا برنج میل کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه دو غذا با جگر را یاد بگیریم.

پخت جگر در خانه بسیار ساده است و با کمترین مواد می‌توانید یک وعده غذایی سالم و مغذی که خاصیت سیرکنندگی بسیار بالایی دارد تهیه کنید.

خوراک جگر و سیب زمینی
مواد لازم
سیب‌زمینی بزرگ یک عدد
جگر ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل دلمه‌ای خردشده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خوراک جگر و سیب زمینی
سیب‌زمینی را پوست گرفته، نگینی خرد و در تابه سرخ کنید.
جگر را بشویید و در آبکش بگذارید آبش برود. سپس آن‌ها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس جگر را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
فلفل دلمه، نمک و زردچوبه را اضافه کنید.
کمی آب به تابه اضافه کنید و درش را بگذارید تا به خوبی بپزند. سیب‌زمینی‌ها را دور جگر برای تزئین قرار دهید.
در صورت تمایل می‌توانید ریحان خردشده به خوراک اضافه کنید.

خوراک جگر و قارچ
مواد لازم
جگر گوسفندی ۱ عدد
پیاز ۳۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه
قارچ ۱۰۰ گرم (اختیاری)
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۲ قاشق ریز ساطوری‌شده

طرز تهیه خوراک جگر و قارچ
بعد از اینکه جگر را شستید با نوک چاقوی تیز پوست نازک روی جگر را جدا کنید و به صورت تکه‌های نواری و هم‌اندازه به قطر یک سانتی‌متر خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد نمایید.
تابه‌ای را روی حرارت بگذارید و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۴۰ گرم کره به آن اضافه کنید.
وقتی کره ذوب شد پیاز را به تابه اضافه کنید و با شعله بسیار ملایم تفت دهید.
قارچ را نازک خرد کنید.
وقتی پیاز کاراملی شد، آن‌ها را از تابه خارج کنید.
نوارهای جگر را به تابه اضافه کنید، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و با جگر روی شعله زیاد تفت دهید تا آب نیندازند.
هر دو طرف جگر را ۳ – ۴ دقیقه تفت دهید و از تابه خارج کنید.
قارچ‌های خردشده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. سپس پیاز و جگر را به تابه برگردانید و مخلوط کنید.
روی آن‌ها سرکه بالزامیک و جعفری خردشده و نصف یک عدد آب لیموترش بزنید و مخلوط کنید.
طرز تهیه دو غذا با جگر را یاد گرفتیم. یک شام سبک و لبریز از پروتئین را هم در مجله بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: دلمه کلم سفید را در مجله بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: غذای ایرانی مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس