وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

پای سیب رولی، یک شیرینی ترد و لذیذ خانگی

13 بهمن 1400 توسط delta mod

می‌توانید این رول را به عنوان صبحانه یا میان‌وعده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. رول پای سیب پر از عطر دارچین و سیب است و خیلی راحت آماده می‌شود.

امروز در مجله دلتا قصد داریم به شما طرز تهیه پای سیب رولی ساده و خوشمزه‌ای را یاد بدهیم که با یک بار پختن، طرفدار آن خواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پای سیب رولی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه پای سیب رولی
۱۰ برش نان سفید یا کرپ نازک
سیب کنسروشده ۱ شیشه
۱ و ۱/۲ فنجان کره آب‌شده
شکر ۱ و ۱/۲ فنجان
۱ قاشق چای‌خوری دارچین

طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن و تنظیم نمایید. سپس نان و کرپ‌های خود را به صورت صاف با یک وردنه پهن کنید.

مرحله دوم
در بشقابی جداگانه، دارچین و شکر را مخلوط کنید. سپس سیب کنسرو شده را در داخل یک بشقاب دیگر بریزید و آن را آن‌قدر خرد کنید تا به قطعات ریز تبدیل شود. سپس روی هر برش نان یا کرپ خود دو قاشق غذاخوری از سیب خردشده را بریزید و آن را به صورت رول بپیچید.

مرحله سوم
حال، هر رول را در کره ذوب‌شده غوطه‌ور نمایید و سپس در شکر و دارچین بغلتانید. سپس رول‌ها را در ظرف مخصوص قرار دهید، به طوری که درز رول‌ها به سمت کف ظرف باشد.

مرحله چهارم
به مدت ۱۵ دقیقه این ظرف را در فر قرار دهید تا قهوه‌ای و ترد شود. سپس آن را درآورده، با بستنی، کارامل یا خامه سرو نمایید و از آن لذت ببرید. دقت فرمایید که پای سیب رولی باید داغ سرو شود.

نکاتی در مورد طرز تهیه پای سیب رولی
در این دستور پای‌ها را با سیب پخته درست می‌کنیم، اما شما می‌توانید با هرچه می‌خواهید، داخل آن را پر کنید؛ مثلا می‌توانید پنیر خامه‌‎ای و شکر و یا گیلاس در داخل آن قرار دهید.
اگر عجله دارید می‌توانید از کمپوت‌های آماده استفاده کنید، ولی اگر عجله ندارید، بهتر است خودتان در خانه آن را به صورت کاملا سالم بپزید.
این شیرینی را در کنار مربای پوست پرتقال استفاده نمایید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین را در مجله بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی پای سیب

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

شهریور 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس