طرز تهیه همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی
برای صرفهجویی در وقت و نیز سالمتر بودن غذا، این همبرگر را در منزل تهیه و همراه با سبزی و سس باربیکیو میل کنید.
همبرگر با مرغ تند غذایی بسیار خوشمزه بوده و نسبت به فست فودهایی که از بیرون تهیه میکنید، سالمتر است. همانطور که میدانید، هیچ موردی بیشتر از سیبزمینی سرخشده شیرین و ترد در کنار یک ساندویچ همبرگر خوشمزه نیست! با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی سرخشده شیرین را بیاموزید.
مواد لازم برای همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی
۴۵۰ گرم سینه مرغ چرخکرده
۲ قاشق چایخوری پیاز رندهشده
۱ قاشق چایخوری فلفل خوردشده
۱ قاشق چایخوری زیره ساییدهشده
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ عدد سفیده تخممرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا کانولا
۴ نان گرد، آنها را به دو نیم قسمت کرده و تست کنید
برگ کاهو ۴ عدد
۴ برش گوجهفرنگی
مواد لازم برای سیبزمینی سرخشده شیرین
۲ سیبزمینی متوسط شیرین
۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
طرز تهیه همبرگر مرغ تند و سیب زمینی
مرغ، پیاز، فلفل، زیره، نمک و سفیده تخممرغ را در کاسهای متوسط بریزید و به خوبی با دست ورز دهید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به فرم توپ دربیاورید. حال این توپ را با دست به دایره تبدیل کنید.
روغن را در ماهیتابه بزرگ و نچسب، بریزید و روی حرارت متوسط رو به زیاد، داغ کنید. سپس برگرها را داخل روغن داغشده قرار دهید و هر طرف آنها را ۴ الی ۵ دقیقه سرخ کنید.
اکنون میتوانید همبرگرها را به همراه گوجهفرنگی و کاهو در داخل نان قرار دهید و با سس دلخواه خود سرو کنید.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده شیرین
فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سلسیوس) روشن کنید تا داغ شود. حال سیبزمینیهای شیرین را بشویید و پوست بکنید.
سپس آنها را به باریکی ۱/۲ اینچ خورد کنید؛ سعی کنید اندازهها یکسان باشند تا پخت یکسانی داشته باشد. سیبزمینیها را پس از شستن و رفتن آب آنها، در روغن و پودر چیلی بریزید.
اکنون روی کاغذ پخت نچسب بریزید و داخل فر بپزید (در حین پختن، یک بار آنها را زیر و رو کنید)، پختن به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی – قهوهای و ترد بشود، کافی است.
پیشنهاد مطالعه: یک شام سبک و لبریز از پروتئین را بخوانید.