پای انگور ؛ دسر تابستانی
انگور از آن دسته ميوههايي است که بسيار متنوع است و دسرها و شيرينيهاي گوناگوني با آن درست ميشود.
انگور يکي از ميوههاي خوشطعم تابستاني است که انواع گوناگوني دارد. برخي انگور را ملک? ميوهها ميدانند. انگور هم مانند بسياري از ميوهها، علاوه بر مز? خوبي که دارد، داراي خواص زيادي است که از بهترين آنها ميتوان به کمک به درمان ميگرن و آلزايمر اشاره کرد.
مواد لازم:
بيکنيگپودر: يک قاشق چايخوري
تخممرغ: 2 عدد
شکر: سهچهارم پيمانه
وانيل: يکچهارم قاشق چايخوري
شير يا ماست: يکدوم پيمانه
روغن مايع: يکدوم پيمانه
انگور بدون هسته به ميزان لازم
اسپري روغن
طرز تهيه:
فر را از قبل روشن کنيد تا گرم شود.
با استفاده از اسپري روغن، کف يک قالب کمربندي با قطر 20 سانت را چرب کنيد.
آرد و بيکنيگپودر را با يکديگر مخلوط و دو بار الک کنيد.
در ظرفي مناسب، تخممرغ و شکر را با هم مخلوط کنيد. اين کار را تا زماني که مواد کرم رنگ شوند، انجام دهيد. سپس وانيل را به مواد افزوده و هم بزنيد.
شير يا ماست را با روغن مايع به مواد اضافه کنيد و همزن برقي را روي دور تند بگذاريد. به هم زدن ادامه دهيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط و يکدست شوند.
حالا انگور را به مخلوط بيفزاييد و هم بزنيد. مخلوط آرد و بيکينگپودر را افزوده و بهصورت دوراني هم بزنيد.
خمير ماي? پاي انگور آماده است. آن را در قالب بريزيد و به مدت 45 دقيقه در طبق? وسط فر که از قبل گرم شده، بگذاريد.
پس از اين مدت، قالب را بيرون بياوريد و بگذاريد 15 دقيقه بماند.
سپس پاي را روي توري سيمي گذاشته و اجازه دهيد 15 دقيقه ديگر بماند تا کاملاً خنک شود.
قالب کمربندي را از آن جدا کنيد. دسر خوشمز? پاي انگور آماده است. آن را تزيين و سرو کنيد.
براي تهي? پاي انگور از هر نوع انگوري ميتوان استفاده کرد.
همچنين بخوانيد:
پاي هلو ؛ دلچسب تابستاني
فوت و فن تهيه قطاب خانگي
چنگمال ؛ شيريني کرماني خوشمزه
صبحانه اي دلچسب با نان قندي خانگي
پاناکوتا ، دسر محبوب ايتاليايي(+ويدئو)