وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

شیشلیک ؛ کبابی متفاوت و لذیذ

28 مرداد 1398 توسط delta mod

کباب شيشليک يکي از معروف‌ترين و قديمي‌ترين کباب‌هاي ايراني است که روش پخت آن با کباب‌هاي ديگر کمي متفاوت است. چون شيشليک از قسمت دند? گوسفند تهيه مي‌شود، مهم‌ترين بخش تهي? اين کباب، پختن آن است.

شيشليک از دند? گوسفند تهيه مي‌شود. هرچه گوسفند کوچک‌تر باشد، طعم کباب بهتر است. براي تهي? اين کباب نبايد دنده  از گوشت جدا شود و بايد به همان شکل سيخ کرد.

دو نکت? اساسي در تهي? اين کباب هست؛ يکي مزه‌دار کردن شيشليک و ديگري تهي? سس که روي منقل بايد به گوشت زد. اگر اين دو مورد را به دقت انجام دهيد، طعم شيشليک دقيقاً مانند نوع سنتي آن مي‌شود.

مواد لازم:
کره: 100 گرم
پياز: 3 عدد
دند? گوسفندي: 12 عدد
آب‌ليمو: 8 قاشق غذاخوري
روغن مايع: 8 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم‌کرده: يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه:

ابتدا بايد دنده‌ها را طمع‌ دار کنيد. براي اين کار يک ظرف مناسب و جادار انتخاب کرده و دنده‌ها را در آن بريزيد. پيازها را رند? ريز کنيد. آب پيازها را در ظرفي که دنده‌ها را گذاشته ايد بريزيد.

آب‌ليمو را با روغن مايع، زعفران دم‌کرده و مقداري نمک و فلفل به مواد بيفزاييد. گوشت را با مواد ورز دهيد تا تمام قسمت‌هاي گوشت دنده طعم‌دار شود.

پس از اينکه مواد را خوب مخلوط کرديد، در ظرف را ببنديد و آن را 12 ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشت دنده‌ها نرم و طعم‌دار شود. پس از اين مدت، دنده‌ها را براي سيخ کردن از يخچال بيرون بياوريد.

براي پخت شيشليک بايد لازم است سيخ‌ها بسيار بزرگ باشند. اگر سيخ‌ها خيلي بزرگ نيستند، مي‌توانيد از دو سيخ براي به سيخ کشيدن دنده‌ها استفاده کنيد.

پس از اينکه تمام دنده ها به سيخ کشيده شدند، منقل را آماده کنيد. توجه داشته باشيد که زغال‌ها حتماً يکدست روشن شده باشند. زيرا زغال خام باعث مي‌شود کباب طعم دود بگيرد.

پس از اينکه منقل آماده شد، سيخ‌ها را روي آن بچينيد و بگذاريد دنده‌ها با حرارت بسيار ملايم کباب شوند. در حين کباب کردن، کره را ذوب کنيد و با قلم‌مو‌ روي گوشت بماليد تا کباب لذيذتر شود. کره علاوه بر اينکه کباب را لذيذتر مي‌کند، باعث مي‌شود کباب‌ خشک نشود.

در کنار کباب شيشليک مي‌توانيد از گوجه کبابي هم استفاده کنيد. پس از اينکه کباب آماده شد، آن را با نان يا برنج سرو کنيد.

همچنين بخوانيد:
خورشت آلو اسفناج ، غذاي آهني

بفرماييد آش جو با نان و پنير و سبزي

نان داغ ، کباب کوبيده داغ(+ويدئو)

ماش پلو ؛ غذاي فراموش شده!(+ويدئو)

آلبالو پلو با گوشت قلقلي

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس