طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر
معمولاً در مهمانيها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذايي مختلف تزيين و پر ميکنند. براي تهيه اين غذاي خوشمزه از مرغ درسته با پوست استفاده ميشود.
مرغ شکم پر از غذاهاي مجلسي و پرطرفداري است که ميتوانيد براي پذيرايي در مجالس مختلف آن را درست کنيد. معمولاً براي پخت اين غذا از فر استفاده ميشود. در صورتي که فر نداريد، ميتوانيد آن را در قابلمه بپزيد. البته روش پخت آن در فر و قابلمه کمي با هم متفاوت است.
مواد لازم:
مرغ: يک عدد
مغز گردوي خرد شده: نصف پيمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوري
پياز: يک عدد
جعفري خرد شده: يکچهارم پيمانه
گشنيز خرد شده: يکچهارم پيمانه
کشمش: يکچهارم پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را خرد کرده، در روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود.
2. جعفري و گشنيز را خرد کرده و با زردچوبه، گردو، کشمش و رب انار شيرين به پياز اضافه کنيد. کمي نمک به مواد افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد.
گردن، بال ها و دم مرغ را جدا کنيد. بهتر است پوست آن را نگيريد، چون پس از آماده شدن ظاهر بهتري خواهد داشت. اما اگر دوست داشتيد بدون پوست باشد، اشکال ندارد.
داخل شکم آن را تميز و خالي کنيد.
موادي را که آماده کرديد در شکم مرغ بريزيد و پس از پر شدن، آن را با نخ و سوزن بدوزيد. با نخ پاهاي مرغ را به هم نزديک کنيد تا هنگام طبخ باز نشوند.
مرغ را در قابلمه بگذاريد و تا جايي که نصف آن را بپوشاند، آب بريزيد، اگر از مواد چيزي باقي ماند، در قابلمه بگذاريد.
قابلمه را يک ساعت و نيم روي شعله قرار دهيد.
هر نيم ساعت يک بار مرغ را بچرخانيد تا هر دو طرف آن کاملاً پخته شود.
پس از اينکه آب درون قابلمه کشيده شد، مرغ شکم پر آماد? سرو است. ميتوانيد آن را با هر موادي که دوست داريد تزيين کنيد.
همچنين بخوانيد:
نان داغ ، کباب کوبيده داغ(+ويدئو)
ترشي ليته ، چاشني بي نظير
استانبولي پلو ؛ خوشمزه و رنگين
ترشي بادمجان ، لذيذ و اشتهاآور
بفرماييد آش جو با نان و پنير و سبزي