پاناکوتا ، دسر محبوب ایتالیایی
پاناکوتا ژلهاي دسري خوشمزه است که بهصورت لايهلايه از خامه و ژله درست ميشود و در هر فصل از سال ميتوان از ژله و ميوههاي همان فصل استفاده کرد.
پاناکوتا دسري ايتاليايي است که انواع گوناگوني دارد. پاناکوتا ژلهاي نوع خاصي از اين دسر است که ظاهري خوشرنگ و لعاب و طعم و مزهاي دلپذير دارد. پاناکوتا ژلهاي را ميتوانيد با هر طعمي که دوست داريد، آماده کنيد. در اين مطلب، طعم انار را انتخاب کردهايم.
مواد لازم:
پودر ژله انار: يک بسته
انار: يک عدد
خامه: 300 گرم
شير: دوسوم پيمانه
شکر: يکچهارم پيمانه
پودر ژلاتين: 2 قاشق چايخوري
وانيل: يکچهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
کف و ديوارههاي قالب مناسب دسر را با کمي روغن چرب کنيد. اگر ميزان روغن براي چرب کردن قالب زياد بود، اضافي آن را با دستمال کاغذي پاک کنيد. اين کار براي برگرداندن دسر بهصورت قالبي است.
در کاسهاي نصف پودر ژله را در نصف پيمانه آبجوش حل کنيد. سپس نصف پيمانه آب سرد به آن بيفزاييد. پس از اينکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نيمي از دانههاي انار را در مايه ژله بريزيد و سپس آنها را به قالب دسر منتقل کنيد.
قالب را 2 تا 3 ساعت در يخچال بگذاريد تا ژله ببندد.
در اين مدت، مايه خامهاي را درست کنيد. براي اين کار شير و خامه را در ظرفي فلزي بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتين را به آن افزوده و قدري هم بزنيد که شکر و ژلاتين در مواد حل شوند. فقط مراقب باشيد مايه نجوشد.
وانيل را به مواد بيفزاييد و دوباره مخلوط کنيد. حالا مايه را از يک صافي فلزي عبور دهيد تا دانههاي ژلاتيني که حل نشده، روي صافي باقي بماند و مايه صاف و يکنواخت شود.
سپس آن را کنار بگذاريد تا سرد شود. ژله را از يخچال بيرون بياوريد و ماي? خامهاي را روي آن بريزيد. دوباره 3 ساعت ديگر در يخچال بگذاريد تا خامه سفت شود.
پس از گذشت اين مدت، با بقي? پودر ژله، ماي? ژلهاي آماده کنيد و بقي? دانههاي انار را بريزيد. سطح خامهاي را با ژله بپوشانيد و آن را دوباره در يخچال بگذاريد تا ژل? رويي ببندد.
در پايان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانيد و آن را به دلخواه تزيين کنيد.
همچنين بخوانيد:
فوت و فن تهيه قطاب خانگي
پاي هلو ؛ دلچسب تابستاني
خرماي مجلسي ، خوش طعم و مفيد
تيراميسو خامه اي با بيسکويت انگشتي
تهيه باقلوا يزدي در منزل