تهیه خوراک مرغ و اسفناج ؛ به همین سادگی
خوراک مرغ و اسفناج يک غذاي ساده، مغذي و خوشطعم است. اين غذا بهتنهايي سيرکننده است، اما ميتوان آن را با برنج يا نان سرو کرد.
خوراک مرغ و اسفناج ترکيب شگفتانگيزي از مرغ سرخ شده با سس گوجه و اسفناج نرم شده است که با کمي نمک و فلفل، طعم ملايمي پيدا ميکند. اين غذا بهتنهايي کامل است، اما اگر با برنج يا پاستا همراه شود، عالي است.
در تهي? خوراک مرغ و اسفناج ميتوانيد اسفناج و مرغ را بنا به ذائقه، کمتر يا بيشتر کنيد. البته به اين معنا نيست که با مواد تشکيل دهند? زياد، پرحجم شود. در صورت تمايل ميتوانيد ادويههاي بيشتري در اين خوراک به کار ببريد. هر تغييري که دوست داريد، بدهيد؛ اما سس گوجهفرنگي را فراموش نکنيد. اين سس براي يکدست کردن غذا، ضروري است.
مواد لازم:
ران مرغ بدون استخوان: يک کيلوگرم
اسفناج کوچک: يک کيلوگرم
پياز: يک عدد
سس گوجه: يک پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني خرد کرده، در روغن تفت دهيد تا سبک شود. وقتي پياز سرخ و طلايي شد، مرغ را که به تکههاي کوچک تقسيم کردهايد، به پيازداغ اضافه کنيد. مواد را با نمک و فلفل مزهدار کرده سپس تفت دهيد تا سرخ شوند و کمي تغيير رنگ دهند.
سس گوجه را به مواد افزوده، بگذاريد حدود 5 دقيقه بپزند.
اسفناجهاي ريز و تازه را بدون خرد کردن در تابه بريزيد. آنها را کمي تفت دهيد تا نرم شوند. پس از نرم شدن، بلافاصله از روي شعله برداريد.
خوراک مرغ و اسفناج خوشمزه بههمين سادگي آماده است. آن را با برنج، پاستا يا نان سرو کنيد.
نکات مهم:
اسفناج هاي تازه خيلي نرم هستند و به سرعت ميپزند. بنابراين نبايد آن را زياد حرارت دهيد. همينکه نرم شد آن را از روي شعله برداريد.
استفاده از اسفناج جوان و تازه خيلي عالي است، اما ميتوانيد از هر سبزي ديگري که دوست داريد، استفاده کنيد.
بهجاي سس گوجه ميتوانيد از گوجههاي تازه استفاده کنيد.
اسفناج را زياد نپزيد. پخت طولاني باعث ميشود مواد مغذي آن از بين برود. آن را در نهايت 2 دقيقه بپزيد و بلافاصله از روي حرارت برداريد.
همچنين بخوانيد:
نوشيدني ورزشي خانگي ، سالم و پر انرژي
شيريني نخودچي ، يادآور خاطرات عيد
ژله رولي ؛ دسري شيک و رنگارنگ
بيسکويت رژيمي ؛ خوشمزه و متفاوت
شيشليک ؛ کبابي متفاوت و لذيذ(+ويدئو)