مرباي خرمالو ، صبحانه اي دلچسب براي روز هاي سرد
براي آشنايي با طرز تهيه مرباي خرمالو با مجله دلتا همراه باشيد.
مرباي خرمالو يكي از انواع مربا است كه در فصل پاييز و زمستان درست ميشود. پخت مرباي خرمالو خيلي رايج نيست، ولي پيشنهاد ميشود حتماً اين مرباي خوشمزه را امتحان كنيد. مرباي خرمالو سرشار از آهن و بسيار پر خاصيت است.
مواد لازم تهيه مرباي خرمالو :
خرمالوي خرد شده: ۳ پيمانه
شكر: ۲ پيمانه
آبليموي تازه: يك قاشق سوپ خوري
رنده پوست ليمو ترش: نصف قاشق چاي خوري
مغز بادام: نصف پيمانه
طرز تهيه مرباي خرمالو :
پوست نازك خرمالو را بگيريد و آن را خرد كنيد.
در قابلمه اي شكر بريزيد و تكه هاي خرمالو را به آن بيفزاييد.
قابلمه را ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و مواد را هم بزنيد تا شكر غليظ شود، ولي مربا به مرحله جوشيدن نرسد.
پوست ليمو ترش را بگيريد و ريز رنده كنيد.
مغز بادام ها را خرد كنيد يا در مخلوط كن بريزيد.
اگر طعم بادام را دوست نداريد، ميتوانيد آن را حذف كنيد.
سپس پوست ليمو ترش رنده شده را با مغز بادام خرد شده و آبليمو روي مربا بريزيد و شعله را خاموش كنيد.
وقتي مربا خنك شد، آن را در شيشه ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.
پيشنهاد مطالعه: اگر به انواع مربا علاقه داريد و ميخواهيد طعم هاي جديد را امتحان كنيد، مطلب مرباي انار، مرباي خوش رنگ پاييزي را مطالعه كنيد.
در صورتي كه دوست داريد مارمالاد خرمالو درست كنيد، يك قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين را به روش بنماري (حرارت غير مستقيم) در ۳ قاشق سوپ خوري آب حل كنيد.
خرمالو ها را ميكس كنيد تا پوره شوند. سپس آن ها را با شكر و پودر ژلاتين مخلوط كرده و به جاي پوست ليمو و آبليمو، از كمي وانيل براي طعم دادن به مارمالاد استفاده كنيد.
همه مواد را روي شعله ملايم با هم مخلوط كنيد تا مارمالاد غليظ و آماده شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.