با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد
براي آشنايي با طرز تهيه خمير جادويي با مجله دلتا همراه باشيد.
خمير جادويي ، خميري بسيار ترد و سبك و مناسب براي طبخ انواع غذا ها مانند پيراشكي، كلوچه، نان صبحانه، نان شكم پر، پيتزا و … است. حتي ميتوان اين خمير را در روغن سرخ و به تنهايي مصرف كرد. خمير جادويي يك خمير همه كاره است كه به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه و انواع غذا هاي خوشمزه را با آن درست كرد.
مواد لازم تهيه خمير جادويي :
آرد: ۳ ليوان
خمير مايه: ۳ قاشق چاي خوري
تخم مرغ: يك عدد
شير يا آب: يك ليوان
روغن: ۶ قاشق غذاخوري
نمك: يك قاشق چاي خوري
شكر: ۴ قاشق چاي خوري
طرز تهيه خمير جادويي :
شير يا آب را ولرم كنيد. بهتر است از شير استفاده كنيد تا خمير بهتر شود.
خمير مايه، شير ولرم و يك قاشق چاي خوري شكر را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه كف و به اصطلاح عمل كند.
تخم مرغ، بقيه شكر، روغن و نمك را در كاسه ديگري ريخته و مخلوط كنيد تا يكدست شوند.
خمير مايه عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغي اضافه كنيد. كمي هم بزنيد تا مواد تركيب شوند، سپس بقيه آرد را بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك پيراشكي خوشمزه با خمير جادويي درست كنيد، مطلب پيراشكي كرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاييزي را مطالعه كنيد.
روي سطح كار آرد بپاشيد و خمير را روي آن بگذاريد. آن را ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا نرم و لطيف شود.
كاسه اي را چرب كرده و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.
خمير جادويي آماده مصرف براي انواع غذا ها و نان و شيريني ها است. اين خمير بافت و ماندگاري خوبي دارد و كار با آن آسان است.
خمير جادويي را ميتوانيد در كيسه فريزر بسته بندي كرده و تا چند روز در يخچال نگهداري كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.