وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

فوت و فن پخت لازانیا

30 مرداد 1398 توسط delta mod

لازانيا غذاي ايتاليايي پرطرفداري است که با رعايت برخي اصول مي‌توان يک لازانياي بي‌نظير آماده کرد.

لازانيا يک غذاي ايتاليايي بسيار معروف است که تقريباً در هم? دنيا طرفداران زيادي دارد. معمولاً هم? خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، اين غذا را دوست دارند. شايد شهرت آن به خاطر مواد خوش‌مزه، سس و پنيري است که در آن استفاده مي شود.

نکاتي براي درست‌کردن لازانيا:

1. اگر مي?خواهيد ورق‌هاي لازانيا در حين جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداري روغن و نمک در آب جوش بريزيد.

2.هنگام جوشاندن ورق‌ها را با يک قاشق چوبي يا کفگير به‌آرامي تکان دهيد تا به هم نچسبند.

3. وقتي مي‌خواهيد ورق?ها را آب‌کشي کنيد، حتماً آب سرد روي آنها بريزيد. اين کار باعث مي?شود حرارت داخل ورق‌ها کم شود و در حين پخت، خمير نشوند.

4. اگر مي خواهيد لازانيا رژيمي باشد، هنگام آماده کردن، فقط روي لاي? آخر مقداري پنير بريزيد.

5. در دستور اصلي لازانيا از گوشت چرخ‌کرده استفاده مي شود. ولي براي تنوع مي‌توانيد آن را با مواد مختلف درست کنيد.

6. بهتر است ترتيب قرار گرفتن ورق ها در ظرف به‌صورت حصيري باشد. يعني يک لايه ورق? به‌صورت عمودي در ظرف بگذاريد و پس از ريختن مواد روي آن، لاي? بعدي را به‌صورت افقي روي مواد بگذاريد. اين کار باعث مي‌شود مواد از لابه?لاي ورق‌ها نريزند.

لازانيا در فر
در اين نوع پخت، فر را نيم ساعت قبل از استفاده روشن کنيد تا گرم شود. بهتر است فر روي 180 درج? سانتي‌گراد باشد. روي ظرف را با فويل بپوشانيد. سپس 10 دقيقه قبل از آماده شدن، فويل را برداريد و دوباره ظرف را در فر بگذاريد تا پنير طلايي شود.

لازانيا با مايکروويو
با توجه به حجم مايکروويو يک ظرف مناسب انتخاب کنيد. ورق‌هاي لازانيا و سس را طبق معمول درظرف بچينيد و آن را 10 دقيقه در مايکروويو بگذاريد. براي طلايي شدن روي لازانيا، گريل را روشن کنيد تا روي مواد طلايي شود.

 

لازانيا بدون فر
در روش لازانيا بدون فر، آن را در تابه، قابلمه يا ظرف پيرکس بريزيد و آن را روي حرارت گاز بگذاريد. حتماً ظرف را از قبل چرب کنيد. حتماً در ظرف را ببنديد.

سس لازانيا
سسي که براي لازانيا استفاده مي شود دو نوع است: سس سفيد و سس قرمز. براي هر نوع لازانيايي که آماده مي‌شود يک سس کافي است. بسته به ذائقه و مواد، سس را انتخاب کنيد.

براي تهي? سس سفيد از کره، آرد، شير و در صورت تمايل کمي خامه استفاده مي‌شود که با مخلوط کردن و قرار دادن آنها روي حرارت، سس سفيد آماده مي شود.

براي سس قرمز از رب گوجه‌فرنگي، سير رنده شده، مقداري سبزي معطر خشک، آب و در صورت تمايل گوجه‌فرنگي رنده شده استفاده مي‌شود. اين سس هم روي حرارت درست مي?شود.

همچنين بخوانيد:
لازانيا لقمه اي ، مناسب براي مهماني(+ويدئو)

ميگو پفکي ، شيک و مجلسي

طرز تهيه پيتزا سبزيجات ؛ رژيمي و بدون خمير

پاستا آلفردو با سس مخصوص

نکات طلايي تهيه سس بشامل

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس