پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ
پودينگ يکي از انواع کيکهاي بسيار پرطرفدار و گزين? مناسبي براي سرو در مهمانيها است.
پودينگ شکلاتي کلاسيکترين نوع پودينگ است که ميتوان آن را با شکلات تلخ، شکلات سفيد يا شکلات نعناعي درست کرد و روي آن را هم ميتوان با خامه تزيين و با بستني ميل کرد. در اين مطلب طرز تهي? اين کيک خوشمزه بدون تخممرغ آمده است.
مواد لازم:
آرد: يک پيمانه
شکر: سهچهارم پيمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوري
نمک: يکچهارم قاشق چايخوري
شير: نصف پيمانه
کر? آب شده يا روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
وانيل: يک قاشق چايخوري
شکر قهوهاي: يکچهارم پيمانه
آب داغ: يک و نيم پيمانه
خام? سفت به ميزان لازم
بيکينگپودر: 2 قاشق چايخوري
پودر کاکائو براي سس پودينگ: يکچهارم پيمانه
طرز تهيه:
فر را از قبل گرم کنيد.
در يک کاس? بزرگ آرد را با 2 قاشق غذاخوري پودر کاکائو، شکر، بيکينگپودر و نمک مخلوط کنيد.
در ظرف ديگري شير، کر? آب شده يا روغن مايع و وانيل را با هم مخلوط کرده و به مواد خشک در کاس? ديگر بيفزاييد و خوب هم بزنيد. هم زدن به اندازهاي باشد که مايه نرم و يکدست شود.
ماي? پودينگ شکلاتي را در قالبهاي مخصوص مافين به مقدار مساوي يا در يک قالب کيکپزي بريزيد و 40 دقيقه در فر بگذاريد.
براي اينکه مطمئن شويد پودينگ خوب مغزپخت شده يا نه، يک چنگال يا خلال دندان در پودينگ فرو کنيد. اگر مواد پودينگ به چنگال نچسبيد، آن را از فر بيرون بياوريد.
در يک ظرف جداگانه شکر قهوهاي را با يکچهارم پيمانه پودر کاکائو و آب داغ مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا غليظ شود. 15 دقيقه صبر کنيد.
پس از سرد شدن کيک پودينگ، آن را از قالب مافين يا قالب کيک بيرون بياوريد و برش بزنيد. سپس شربت کاکائويي را روي آن بريزيد.
کيک را با خامه تزيين و ميل کنيد. اگر خامه دوست نداريد، آن را با بستني سرو کنيد.
همچنين بخوانيد:
کيک زبرا ، عصرانه تابستاني
تهيه بستني قهوه ؛ به شيوه خانگي
سرو هندوانه به شيوه اي خاص
کاپ کيک کره اي ؛ عصرانه اي دلچسب
تابستاني خنک با بستني سنتي خانگي