فرنی پرتقالی، دسر سنتی با طعمی متفاوت
فرنی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و زینتبخش میزهای عصرانه شما هستند. فرنی انواع مختلفی دارد.
فرنی پرتقالی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و مانند دیگر فرنیها مقوی و خوشمزه است. این بار برای طعم و مزه بیشتر آن از کمی آب پرتقال استفاده شده که مزه بسیار خوبی به این فرنی میدهد. میتوانید برای ایجاد تنوع فرنی در کودکان خود این دسر خوشمزه را تهیه و با ترافلهای رنگی تزئین کنید. حتما از آب پرتقال طبیعی برای تهیه این دسر استفاده کنید زیرا آب پرتقالهای صنعتی حاوی زیادی شکر هستند و برای سلامتی ضرر دارند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه فرنی پرتقالی را یاد بگیریم.
مواد لازم
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
آب پرتقال ۱/۲ الی ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه فرنی پرتقالی
مرحله اول
داخل قابلمه مورد نظر شیر را بریزید و آرد برنج را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد برنج کاملا در شیر حل شود. در ادامه شکر را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله دوم
زرده تخممرغ را به همراه وانیل داخل کاسه ریخته و کمی با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس به مواد بالا اضافه کنید و سریع و مدام هم بزنید تا فرنی پرتقالی به غلظت برسد.
مرحله سوم
در ادامه کره را داخل مواد ریخته و تند هم بزنید تا کره ذوب شود. از روی حرارت بردارید و کمی که خنک شد شروع به اضافه کردن آب پرتقال کنید تا به غلظت دلخواه برسد. از قبل پرتقالها را آبگیری کنید و صاف کنید.
مرحله چهارم
همانطور که آب پرتقال را اضافه میکنید با همزن دستی هم بزنید. سپس فرنی پرتقالی تهیهشده را داخل کاسههای مورد نظر ریخته و به دلخواه با مغزیجات مختلف آن را تزئین و سپس سرو کنید.
نکات مهم برای طرز تهیه فرنی پرتقالی
به دلخواه میتوانید از رنده پوست پرتقال برای طعمدار کردن این دسر استفاده کنید.
بهتر است زرده و شیر را حذف نکنید زیرا برای بچهها بسیار مفید است.
میتوانید به جای آرد برنج از نشاسته ذرت استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه شیرینی پنبه ای خانگی را بخوانید.