طرز تهیه بریانی مرغ کویتی
برياني مرغ کويتي يک غذاي خوشمزه و سنتي عربي است. اين غذا براي کودکان و نوجوانان در حال رشد بسيار مفيد است.
برياني مرغ کويتي به سبب داشتن مقدار زيادي کربوهيدارت، پروتئين و چربي غذاي کاملي است. اين غذا را ميتوانيد با سالاد شيرازي يا سالاد فصل سرو کنيد. نوشيدن عرق بيدمشک با اين غذا بسيار دلچسب است. اگر کمي سبزي خوردن و ترشي هم با اين غذاي عربي ميل کنيد که ديگر عالي است.
مواد لازم:
مرغ: يک عدد
کره به ميزان لازم
زعفران دمکرده به ميزان لازم
آبليمو: 4 تا 5 قاشق غذاخوري
پياز: يک عدد
فلفلدلمهاي: يک عدد
پودر سير: 2 قاشق مرباخوري
گوجهفرنگي رنده شده: نصف ليوان
نمک، فلفل، کاري، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم
عصار? مرغ: 2 عدد
ماست: نصف پيمانه
رب گوجهفرنگي: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پيازها را خلالي خرد کنيد و در کره تفت دهيد تا طلايي شوند. مرغ را بهصورت تکههاي کوچک برش بزنيد و با پياز تفت دهيد. وقتي رنگ مرغ تغيير کرد، ادويهها را با مرغ و پياز تفت دهيد.
سپس حبههاي عصار? مرغ، گوجهفرنگي رنده شده، ماست، آبليمو و رب گوجهفرنگي را روي مرغها بريزيد.
کمي نمک اضافه کنيد و بگذاريد مواد روي شعله ملايم با يکديگر ترکيب شوند و طعم بگيرند. پس از 10 دقيقه، شعله را خاموش کرده و مقداري زعفران در تابه بريزيد.
حرارت دادن زياد زعفران باعث ميشود عطر آن از بين برود. به همين دليل بايد پس از خاموش کردن شعله به ساير مواد اضافه شود.
برنج را جداگانه آماده کنيد. وقتي دم کشيد، آن را در ديس بکشيد و روي آن برنج زعفراني بريزيد. سپس مرغ پخته شده در سس مخصوص را وسط برنج بگذاريد و سرو کنيد.
فوت و فن پخت برياني مرغ کويتي:
بهتر است به جاي روغن مايع يا جامد از کره استفاده کنيد.
برياني اصولا” غذايي پرادويه و بسيار تند است. اما اگر تندي با مذاق شما سازگار نيست، پس از آب کردن کره مقداري برگ بو با پياز تفت دهيد تا عطر غذا بهتر شود و ديگر از ادويههاي تند استفاده نکنيد.
براي تهي? اين غذا حتماً از زردچوبه و کاري استفاده کنيد.
براي تزيين پلو از کشمش سرخ شده استفاده کنيد.
اگر دوست داشتيد اين غذا را به شيو? عربي بپزيد، لازم نيست برنج آن را دم کنيد. همينکه برنج 20 دقيقه در آب مرغ يا گوشت بپزد، کافي است.
سير از واجبات اين غذا است. بههيچوجه آن را حذف نکنيد.
همچنين بخوانيد:
قابلي پلو ، پلوي افغانستاني
ژله خرده شيشه ؛ خاص و جذاب
تهيه خورشت ريواس با نعناع و جعفري
ژله با شير ؛ دسر رنگارنگ دوست داشتني
حليم بادمجان ؛ يک پيش غذاي محبوب(+ويدئو)