صبحانه در کشورهای مختلف؟
کشورهای مختلف دنیا غذاهای گوناگونی دارند. در این مطلب قصد داریم شما را با صبحان? برخی از کشورها آشنا کنیم.
وقتی صحبت از صبحانه در نقاط مختلف جهان به میان میآید، با انواع صبحانه مواجه میشویم. از کیک خامهای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمز? نخود در تونس، از پنکیکهای پفدار اوکراینی تا مرباهای شیرین نارگیل در سنگاپور. اگرچه محتوای بشقاب صبحان? برخی از این کشورها ممکن است با تصور شما از اولین وعد? غذایی روز متناسب نباشد، اما اکثر آنها برای شما آشنا هستند.
سوییس
در روزهای غیرتعطیل هفته، سوییسیها معمولاً یک صبحانه سریع اما سیرکننده را ترجیح میدهند که ترکیبی از جو دوسر با میوه و دانههای خوراکی است که با ماست چکیده سرو میشود. اما در روزهای تعطیل در کنار پنکیک سیبزمینی، انواع پنیر و تکههای غذاهای سرد و نان تخممرغی با عسل، کره و مربا مصرف میکنند.
ژاپن
صبحانه ژاپنیها اغلب از ترکیبی از غذاهای مختلف در مقادیر کم است. ماهیهایی مانند سالمون و ماکرل، سوپ میزو، سبزیجات خرد شده و برنج از ترکیبات صبحان? ژاپنیها است. همچنین باید به «تاماگویاکی» اشاره کرد که یک املت کمی شیرین است.
استرالیا
صبحانههای استرالیایی با تمرکز روی محصولات تازه، غلات کامل و ترکیبات خوشمزه میتواند از نان کلاسیک آووکادو با دانههای غلات روی آن تا نیمرو و سبزیجات خرد شده و پودینگ برنج با ماست متفاوت باشد. قهوه اسپرسو با نسبت بالای شیر را هم نباید در صبحانه استرالیایی فراموش کرد.
آلمان
سوسیس و دیگر انواع گوشتها نقش مهمی در صبحان? سنتی آلمانیها دارند که به آن «فروشتوک» گفته میشود. صبحان? آلمانیها پر از گزینههای مختلف مانند انواع سوسیس، برشهای سرد گوشت، نان و رولهای شور و شیرین همراه با میو? تازه، نیمروی عسلی و چاشنیهایی مانند مربای خانگی است.
بلغارستان
«پوپارا» غذایی است که بر اساس یک سنت بسیار قدیمی از نان باقیمانده وعدههای غذایی روز گذشته تهیه میشود. این غذای گرم و خوشمزه مورد علاق? بسیاری از مردم بلغارستان بهویژه در دوران کودکی است. شیر یا چای گرم را در داخل یک کاسه پر از تکههای نان بیات، پنیر بلغاری خرد شده، کره و شکر میریزند و کنار میگذراند تا نرم شده و بتوان با قاشق از آن برداشت.
ترکیه
نانهای ترکی مانند «سیمیت» یا «پاید» در کنار کاسههایی از پنیر فتا یا دیگر پنیرهای شور و تازه، روغن زیتون، حلوا، عسل و غذاهای کنسروی از صبحانههای ترکیه هستند. تخممرغ نیز معمولاً در کنار یک نوع سوسیس تهیه شده از گوشت قرمز خشک به نام «سوجوک» که با سیر، فلفلقرمز، زیره و سماق مزهدار شده، پخته میشود.
پرتغال
قهوه با مقدار زیادی شیر گزینه اول پرتغالیها در وعده صبحانه است. پرتغالیها معمولاً نان سادهای در کنار قهو? خود میخورند که تارت تخممرغی از محبوبترین آنها است.
اوکراین
پنکیکهای اوکراینی موسوم به «سیرنیکی» که از درون نرم و پفدار و از بیرون طلایی و ترد هستند، صبحان? محبوب مردم این کشور است. این خوراکی اوکراینی را میتوان با میوه تازه، ترکیبات کنسروی، شکر یا خامه ترش مزهدار کرد.
ایتالیا
ایتالیاییها معمولاً صبحانه شلوغی دارند که همیشه شامل قهوه و کلوچههای ایتالیایی است. اغلب کاپوچینو یا اسپرسو گزین? ایتالیاییها برای صبحانه بوده و در کنار آن نیز شیرینیهای سادهای مانند کورنتو یا شیرینی دایرهای شکمپر با کاستارد یا نوتلا سرو میشود. «اسفوگلیاتله» یک شیرینی ترد و لایهدار پر شده با پنیر شیرین ریکوتا است که از استانداردهای دیگر صبحان? ایتالیایی به شمار میآید.
روسیه
خاویار صبحان? محبوب روسها است. این غذای گرانقیمت روی پنکیکهای روسی در روزهای تعطیل هفته قرار میگیرد. اما در روزهای غیر تعطیل، صبحان? روسها سادهتر است و خاویار به صورت پودر روی نانهای شیرین تهیه شده از آرد گندم سیاه که به کره آغشته شده، پاشیده میشود. علاوه بر آن یک لیوان چای سیاه نیز پای ثابت صبحانه مردم روسیه است.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر
سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی
لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا
پاستا آلفردو با سس مخصوص
لازانیا لقمه ای ، مناسب برای مهمانی(+ویدئو)