وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

25 تیر 1398 توسط delta mod

قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای ساده، شیک و خوش‌مزه است که به راحتی آماده و سرو می‌شود.

​


قارچ یکی از مواد غذایی خوش‌مزه و اشتهاآور است که خاصیت زیادی دارد. می‌توان با آن غذاهای متنوعی درست کرد که یکی از آن‌ها قارچ شکم‌پر است. قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای کامل و مفید است.

در این مطلب با طرز تهیه چند نوع قارچ شکم‌پر آشنا می‌شوید.

 


قارچ شکم‌پر با خامه بروکلی
​


مواد لازم:
پیاز: یک عدد
بروکلی: یک عدد
سیر: 2 حبه
پنیر خامه‌ای به میزان لازم
قارچ بزرگ: 8 عدد
سینۀ بوقلمون: یک عدد
روغن‌زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ساقۀ قارچ‌ها را ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید.

در تابه‌ای روغن داغ کنید. سپس بروکلی، پیاز، ساقۀ قارچ، سیر و کمی نمک در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی مواد سرخ شدند، آن‌ها را له کنید تا شبیه پوره شوند. این پوره، خامۀ بروکلی است.

پنیر و سینۀ بوقلمون خرد شده را به خامه بیفزایید.

داخل قارچ‌ها را از مواد پر کنید و کمی جعفری روی آن‌ها بپاشید. 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجۀ سانتی‎گراد بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با پنیر
​


مواد لازم:
قارچ بزرگ به تعداد دل‌خواه
پنیر پیتزای سفید و زرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
داخل قارچ‌ها را خالی کنید. به آن‌ها کمی نمک بزنید تا مزه‌دار شوند. سپس با پنیر پر کنید و در ظرف مناسب بگذارید.

روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در فر بگذارید.

قارچ شکم‌پر با اسفناج و پنیر
​


مواد لازم:
قارچ بزرگ: ۲۰ عدد
کره: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
اسفناج: 500 گرم
پنیر موزارلا: یک لیوان
پنیر پارمزان: یک لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ساقۀ قارچ‌ها را جدا کرده و خرد کنید. سپس آن‌ها را با سیر له شده و کره، تفت دهید تا نرم شوند.

اسفناج را خرد کنید و پس از این‎که آب اضافی آن گرفته شد، به مواد بیفزایید. نمک و فلفل به میزان لازم به مواد بزنید و قارچ‌ها را پر کنید.

هر 2 نوع پنیر را روی مواد بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با گوشت چرخ‌کرده
​


مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
قارچ بزرگ: 8 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
ذرت پخته: ۲ قاشق سوپ‌خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و ذرت را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

قارچ‌ها را با مواد پر کنید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه چند نوع اسموتی موز

انواع سالاد میوه تابستانی

طرز تهیه رول هویج

کراکت سیب زمینی

سوپ قارچ ، گیاهی و ساده

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس