موهیتو، نوشیدنی خنک تابستان
موهیتو یا موخیتو یکی از نوشیدنیهای تابستانی خوشمزه است. طرز تهیه موهیتو در مناطق مختلف، متفاوت است. اما پایۀ اصلی آن لیمو، نعناع و یخ است.
موهیتو یا موخیتو نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه میشود. اصل موهیتو کوبایی است. این نوشیدنی را میتوان با انواع میوه تهیه و سرو کرد.
در این مطلب با طرز تهیه موهیتو نعناع به 3 روش آشنا میشوید.
مواد لازم (روش اول):
آب: 3 پیمانه
شکر: یکونیم پیمانه
برگ نعناع تازه: 2 پیمانه
شربت لیمو: 2 پیمانه
آبلیمو: یک پیمانه
سودا یا آب گازدار: 8 پیمانه
لیموترش برای تزیین
طرز تهیه (روش اول):
2 پیمانه از 3 پیمانه آب را با شکر ترکیب کرده، در ظرف مناسبی بریزید و 5 دقیقه داخل ماکروویو بگذارید. نعناع را به آن افزوده و خوب هم بزنید. پس از 5 دقیقه، برگهای نعناع را از داخل ظرف بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
شربت لیمو، آبلیمو و یک فنجان آب باقیمانده را در پارچ بزرگی بریزید و خوب مخلوط کنید. شربتنعناعی را که اول تهیه کردید، به پارچ اضافه کنید.
در آخر آب گازدار را به مواد بیفزایید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برشهای نازک لیموترش سرو کنید.
مواد لازم (روش دوم):
شکر: یک قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: 2 عدد
برگ نعناع: نصف پیمانه
آب گازدار یا نوشابه اسپرایت: یک قوطی
طرز تهیه (روش دوم):
طرز تهیه موهیتو با این روش بسیار ساده و سریع است و طعم خوب و دلچسبی دارد.
شکر را داخل لیوان بریزید. لیموترشها را با پوست به برشهای کوچک تقسیم کرده و روی شکر بریزید. برگهای نعناع تازه را هم روی لیموها بریزید.
مواد را هم بزنید تا عصارۀ لیمو و نعناع خارج شود.
سپس مقدار زیادی یخ روی مواد بریزید و نوشابه اسپرایت یا آب گازدار را به آن اضافه کنید. موهیتو نعناع را با برشهای نازک لیمو و برگ نعناع تازه سرو کنید.
مواد لازم (روش سوم):
برگ نعناع: نصف پیمانه
لیموترش: 2 عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری
آب گازدار یا دلستر لیمویی: یک قوطی
طرز تهیه (روش سوم):
لیموترشها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوطکن بریزید. عسل و یخ را به آنها افزوده، مواد را به قدری مخلوط کنید تا شکل پودر بگیرند.
سپس نعناعها را داخل مخلوطکن بریزید یا آنها را ساطوری کنید و به مخلوط یخ، لیمو و عسل بیفزایید. در آخر، آب گازدار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کنید.
نکات تهیه موهیتو:
معمولاً در مدل کافیشاپی، لیموترش را با پوست داخل میکسر میریزند تا رنگ موهیتو تیرهتر و طعم آن قویتر شود.
اگر تلخی پوست لیمو را دوست ندارید، آنها را آب بگیرید و با مواد دیگر ترکیب کنید.
در مدل کافیشاپی از مقدار نعناع بیشتری استفاده میشود.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه شربت آلبالو خانگی
طرز تهیه انواع چای ترش برای لاغری
هش براون ؛ صبحانه آمریکایی
دمنوش عناب ؛ خاص و مفید
میگو پفکی ، شیک و مجلسی