سوپ پیاز فرانسوی ؛ سوپ رژیمی
سوپ فرانسوی از سوپهای خوشمزه است که در طعمهای مختلفی تهیه میشود.
سوپ پیاز فرانسوی یک سوپ رژیمی است که بهعنوان پیشغذا هم سرو میشود. این غذای کم کالری را میتوان در فصلهای مختلف سال مخصوصاً فصل بهار تهیه کرد. چون در این فصل انواع مختلفی از پیاز موجود است. طعم پیاز در بسیاری از سوپها بهعنوان طعم مکمل است، اما در سوپ فرانسوی از اصلیترین مواد است. علاوه بر پیاز، پنیر موجود در آن هم حاوی کلسیم و فسفر است. برای تهیۀ سوپ پیاز فرانسوی از نان تست و پیاز استفاده میشود.
مواد لازم:
سیر: ۲ حبه
شکر: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
عصارۀ گوشت: ۲ عدد
روغنزیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز پوست گرفته و حلقه شده: ۴۵۰ گرم
فلفلسیاه به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شدۀ کم چرب: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
پیازها را به شکل حلقهحلقه خرد میکنیم. در تابه روغنزیتون میریزیم. پیازهای خرد شده را در تابه ریخته، تفت میدهیم. سیرهای خرد شده را هم در تابه میریزیم. و شکر را در فاصلۀ کوتاهی بعد از آن به مواد اضافه میکنیم.
نیم ساعت میگذاریم این مخلوط با حرارت پایین بپزد. به این روش کاراملیزه کردن پیاز میگویند. یعنی پختن باید با آب پیاز و در حرارت پایین بدون اضافه کردن آب صورت گیرد. بعد از کاراملیزه شدن پیاز، عصارۀ گوشت را به آن افزوده، مواد را با هم ترکیب میکنیم. حدود 4 لیوان آب در تابه میریزیم. بعد از جوش آمدن، یک ساعت به آن زمان میدهیم تا با حرارت پایین پخته شود.
فر را روشن میکنیم. روی تکههای نان تست، پنیر ریخته، آنها را روی سینی فر میچینیم. پس از گریل شدن، نانهای تست را روی سوپ میگذاریم. میتوان روی نان تست علاوه بر پنیر، پیاز، باقلا و نخودسبز بریزید. این نانها باید حدود ۲ دقیقه در حالت گریل باشند تا پنیر آب شود.
چون پیاز از کاهندههای طبیعی قند خون است، این سوپ به بیماران دیابتی توصیه میشود.
همچنین بخوانید:
نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی
سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی
سالاد سبزیجات کبابی ؛ با طعم سس سیر
طرز تهیه پنکیک سبزیجات ؛ آسان و لذت بخش