سوسیس بندری ؛ طعم تند جنوب
سوسیس بندری غذایی ساده و خوشمزه است که به آسانی تهیه میشود.
سوسیس بندری غذایی نیمهفوری متعلق به مناطق جنوبی کشور است. ویژگی اصلی این غذا تند بودن است. درواقع سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهایی است که با سوسیس درست میشود. سوسیس بندری باید تند و داغ خورده شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو میشود. البته سوسیس بندری را با هر نانی که دوست دارید میتوانید میل کنید. این غذا مناسب مهمانیهای دوستانه و دورهمیهای صمیمی است.
مواد اولیه
آب: یک لیوان
روغن به مقدار لازم
گوجهفرنگی متوسط: 2 عدد
سوسیس (خرد شده به اندازه دلخواه) به مقدار لازم
فلفلسبز تند (خرد شده): یک عدد
پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
سیر (نگینی خرد شده): 2 حبه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیۀ این غذای خوشمزه، ابتدا گوجهفرنگیها را خرد میکنیم. در غذاساز یا مخلوطکن ریخته، ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. البته میتوان از رب گوجهفرنگی هم استفاده کرد که قطعاً طعم و عطر گوجۀ تازه را ندارد.
تابه را روی شعله گذاشته و روغن میریزیم. پیاز و سیر خرد شده را به اندازهای تفت میدهیم که بلوری رنگ و سبک شوند. سپس فلفل را اضافه میکنیم. اگر بخواهیم غذا خیلی تند شود، از دانههای فلفل هم استفاده میکنیم. مواد را کمی تفت میدهیم تا فلفل خوب نرم شود. گوجههای مخلوط شده را به مواد میافزاییم.
بعد از اینکه سس و مواد خوب با هم مخلوط شدند، آب را اضافه کرده، حدود 10 دقیقه میگذاریم سس بپزد. در حین پخت به مواد نمک میزنیم. برای تندتر شدن غذا، میتوانید از پودر فلفلقرمز هم استفاده کنید.
سوسیسها را در هر اندازهای که دوست داریم، خرد میکنیم. آنها را در تابۀ مواد میریزیم. چند دقیقه میگذاریم در تابه بمانند تا سوسیسها طعم سس را به خود بگیرند.
سوسیس بندری جنوبی ما آماده است؛ تند و خوشمزه!
همچنین بخوانید:
نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم
فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها
سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب
سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی