وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا

29 خرداد 1398 توسط delta mod

لازانیا سبزیجات یک غذای رژیمی خوش‌مزه است و به آسانی تهیه می‌شود.

 

​


لازانیا از غذاهای پرطرفداری است که انواع گوناگونی دارد. لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا، غذای رژیمی لذیذی است. با یک بار امتحان کردن این غذا، از طرفداران آن می‌شوید.

 مواد لازم
لازانیا: یک بسته
پیاز قرمز: دو عدد متوسط
کلم بروکلی به میزان لازم
کدو سبزخرد شده: یک عدد
قارچ: 250 گرم
فلفل‌دلمه‌ای رنگی خرد شده : 2 تا 3 عدد
هویج خرد شده: یک عدد
سیر  6 عدد
روغن‌زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ریحان و پونۀ خشک به میزان لازم
  
 

​


مواد لازم برای سس ریکوتا
پنیر کورد: 300 گرم
پنیر موتزارلا رنده شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پونۀ خشک و ریحان خشک یا تازه به میزان لازم
جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری
​

 


  طرز تهیه:
 

​


فر را با دمای 400 درجۀ سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و روی آن را با کمی روغن‌زیتون چرب کنید. قارچ خرد شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه‌ای، کلم‌بروکلی، هویج و کدو سبز را به ترتیب داخل سینی می‌چینیم و کمی نمک، فلفل، ریحان و پونۀ خشک روی مواد می‌پاشیم. 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار می‌دهیم  تا بپزند. در فاصلۀ پختن سبزیجات در فر، سس ریکوتا را آماده می‌کنیم.

در کاسه‌ای تخم‌مرغ را می‌شکنیم. آن را با پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، پنیر کورد، جوز هندی، نمک، فلفل، پونۀ خشک و ریحان مخلوط می‌کنیم تا کاملاً به خورد هم بروند.

لازانیا را داخل آب جوش ریخته، بعد از چند دقیقه آبکش می‌کنیم. البته اگر لازانیا نیمه آماده باشد، نیازی به جوشیدن ندارد. پس از اینکه سبزیجات در فر پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم. دمای فر را روی 350 درجۀ سانتی گراد می‌گذاریم‌. کف یک ظرف پیرکس یا شیشه‌ای مخصوص فر کمی روغن می‌مالیم. مقداری سس ریکوتا کف ظرف ریخته، سپس یک ردیف لازانیا روی آن می‌چینیم.

روی لازانیا هم سس ریکوتا می‌ریزیم. مقداری از سبزیجات پخته شده را روی سس ریخته، لایه‌ها را به همین ترتیب ادامه می‌دهیم. در لایۀ آخر که با لازانیا پوشیده شده است، مقداری سس می‌ریزیم و روی آن پنیر موزارلا و ریحان تازۀ خرد شده می‌پاشیم.

ظرف لازانیا را نیم ساعت در فر قرار می‌دهیم  تا لازانیا پخته شده، طعم سس و  پنیر در هم ترکیب شود. در آخر شعلۀ بالای فر را 5 دقیقه روشن می‌کنیم تا روی پنیر طلایی شود. لازانیای آماده شده را پس از خنک شدن برش دهید و سرو کنید.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر

میگو پفکی ، شیک و مجلسی

نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی

سوپ پیاز فرانسوی ؛ سوپ رژیمی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس