وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

ساندویچ فرانسیسکو چیست ؟

07 مهر 1398 توسط delta mod

اگر در منوی رستوران‌ها ساندویچ فرانسیسکو را دیده‌اید و نمی‌دانید چیست، این مطلب را دنبال کنید.



ساندویچ فرانسیسکو نوعی ساندویچ است که در دنیا طرفداران زیادی دارد. این ساندویچ در برخی کافه‌ها و رستوران‌های ایران هم سرو می‌شود. ساندویچ فرانسیسکو درواقع نوعی ساندویچ مرغ و قارچ است که با مواد دیگر مخلوط شده و یک ساندویچ عالی و بی‌نظیر می‌شود.

مواد لازم:
نان باگت: 4 عدد
پیاز: یک عدد
قارچ: 10 عدد
سینۀ مرغ: 500 گرم
پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
ذرت شیرین: یک پیمانه
کاهوی خرد شده: یک پیمانه
سس مایونز: نصف پیمانه
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
روغن: 6 قاشق غذاخوری
سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
 

 

سینۀ مرغ را می‌پزیم و پس از پخت خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

در کاسه‌ای بزرگ و گود سویاسس، پودر سیر، نمک و فلفل، ذرت پخته شده و سینۀ مرغ خرد شده را ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد به خورد هم بروند. سپس روی کاسه سلفون می‌کشیم و آن را یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

در ظرف دیگری سس مایونز و سس خردل را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

قارچ را ورقه‌ای و پیاز را خلالی خرد می‌کنیم. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز خلالی را در آن تفت می‌دهیم. وقتی پیاز سبک و طلایی شد، قارچ‌های ورقه‌ای را به آن افزوده و تفت دادن را  پنج دقیقه ادامه می‌دهیم.

مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون آورده و با پیاز و قارچ مخلوط می‌کنیم.

پنیر چدار و پنیر موزارلا را رنده می‌کنیم. نان‌های باگت را باز کرده و پنیرها را در آن‌ها می‌ریزیم. سپس نان‌ها را حدود 20 ثانیه در مایکروویو می‌گذاریم تا پنیرها آب شوند.

داخل نان‌ها را به مخلوط سس مایونز و خردل آغشته کرده و تکه‌های کاهو را روی آن می‌ریزیم. در آخر مخلوط مرغ و قارچ را در نان می‌گذاریم.

وقتی باگت‌ها کاملاً با مواد پر شدند، ساندویچ‌ آماده‌ است. آن‌ها را به دل‌خواه برش زده و سرو می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توانید این ساندویچ را به‌جای نان باگت با نان تست تهیه کنید.


همچنین بخوانید:
میگو پفکی ، شیک و مجلسی

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی

فوت و فن پخت لازانیا

برگر یونانی بوقلمون

خوراک زبان با سس قارچ و پوره سیب زمینی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس