رشته خوشكار ، شيريني گيلاني
رشته خوشكار يكي از شيريني هاي خوشمزه و مقوي گيلاني است.
رشته خوشكار نوعي دسر خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. اين شيريني را ميتوانيد به راحتي در منزل تهيه كنيد و به عنوان ميان وعده يا عصرانه اي دلچسب، با چاي ميل كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه رشته خوشكار :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
آب: ۴ پيمانه
شكر: يك و نيم پيمانه
پودر دارچين: يك قاشق مربا خوري
پودر هل: نصف قاشق چاي خوري
پودر پسته و نارگيل به ميزان لازم
مغز گردو به ميزان لازم
طرز تهيه رشته خوشكار :
در كاسه اي آرد سفيد و دو و نيم پيمانه آب را با هم مخلوط كنيد.
مايه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت كنار بگذاريد. سپس آب اضافي كه روي آن جمع شده را خالي كنيد.
كف تابه اي را چرب كنيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد.
مايه شيريني را در شانه خوشكار ريخته و آن را به صورت خطوط عمودي، افقي و دوراني كف تابه بريزيد.
پس از ۳ دقيقه رشته ميپزد.
دقت كنيد رشته نبايد سرخ شود و در حد پخته شدن كافي است.
پس از پختن رشته، آن را از تابه بيرون آورده و روي يك پارچه تميز بگذاريد.
براي آماده كردن مواد مياني، نصف پيمانه شكر و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. پودر دارچين و پودر هل را هم به آن بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با شيريني شهر هاي مختلف آشنا شويد، مطلب چنگمال؛ شيريني كرماني خوشمزه را مطالعه كنيد.
رشته را از بالا و پايين تا خط وسط تا بزنيد. مواد مياني را روي تاي بالايي بريزيد. دو تاي عمودي كوچك هم راست و چپ بزنيد. سپس رشته را كامل تا كنيد و با دست اطراف آن را بچسبانيد.
در تابه اي كمي روغن بريزيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد. شيريني ها را يكي يكي در تابه سرخ كنيد. وقتي شيريني ها طلايي شدند، آن ها را از تابه بيرون بياوريد و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي خارج شود.
براي آماده كردن شربت، يك پيمانه شكر را با يك و نيم پيمانه آب مخلوط كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا قوام بيايد. سپس از روي حرارت برداشته و پودر دارچين به آن اضافه كنيد.
شيريني ها را چند ثانيه در شربت بگذاريد و سپس در ظرف مناسب سرو كنيد.
رشته خوشكار را با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.