طرز تهیه موساکا ، سالاد یونانی
موساكا نوعي غذاي يوناني ساده است.
موساكا نوعي غذا با بادمجان و اصالتاً متعلق به كشور يونان است. اين غذاي خوشمزه در بيشتر كشور ها رايج است و در ايران هم طرفداران زيادي دارد. اين غذا كه به موساكا بادمجان هم معروف است، شباهت زيادي به گراتن دارد.
مواد لازم تهيه موساكا :
گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
سير: ۳ حبه
پياز: يك عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
سس بشامل به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
جعفري خرد شده به ميزان لازم
طرز تهيه موساكا :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
بادمجان ها را پوست گرفته و روي آن ها نمك بپاشيد.
پس از ۱۵ دقيقه، بادمجان ها را با دست فشار دهيد تا آب اضافي خارج شود.
در تابه اي مقداري روغن بريزيد و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ كنيد.
سير و پياز را ريز خرد كرده و در تابه ديگري تفت دهيد تا طلايي شوند.
قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده، به سير و پياز افزوده و با هم تفت دهيد.
پس از اينكه قارچ و فلفل دلمه اي كمي نرم شدند، گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند.
مقداري جعفري خرد شده را با رب و نمك و فلفل به مخلوط بيفزاييد.
به جاي رب ميتوانيد از دو عدد گوجه فرنگي خرد شده استفاده كنيد.
زير شعله را كم كنيد تا مواد بپزند و آب آن ها تمام شود.
داخل ظرف پيركسي را چرب كنيد. كف ظرف يك لايه بادمجان سرخ شده بچينيد. مقداري از مايه گوشتي روي بادمجان ها بريزيد. به همين صورت ۲ تا ۳ لايه بادمجان و گوشت بگذاريد. آخرين لايه بايد مايه گوشتي باشد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با بادمجان ، مطلب گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي را مطالعه كنيد.
روي آخرين لايه سس بشامل و پنير پيتزا بريزيد. سپس روي ظرف را با فويل بپوشانيد و در فر بگذاريد.
به جاي پنير پيتزا ميتوانيد از مخلوط تخم مرغ و سس سفيد استفاده كنيد.
پس از ۳۰ دقيقه موساكا آماده است. آن را با نان و انواع سالاد سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.