دستور پخت لازانیا رولی
لازانیا یکی از محبوبترین غذاهای دنیا است و برای پذیرایی در مهمانیها از بهترین و شیکترین غذاها بهشمار میرود.
لازانیا رولی ، یکی از روشهای آسان برای تهیه لازانیا این غذای محبوب در سراسر دنیا است. لازانیا رولی را میتوانید هم در فر و هم در ماهیتابه دو طرفه تهیه کنید. امروز در مجله دلتا لازانیا رولی با سس بشامل را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
لازانیا ۱ بسته
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل لازانیا رولی
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه لازانیا رولی
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس به سیر پوره شده اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود در ادامه گوشت چرخکرده را به همراه ادویهها و آویشن افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفلدلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یکدست شود در انتها کمی نمک را به همراه رب افزوده و تفت دهید.
داخل یک تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و به تدریج شیر گرم را به آن اضافه کنید و در انتها کمی نمک و فلفل افزوده و زمانی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید.
یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید تا گرم شود و به جوش بیاید. مقداری نمک و روغن را داخل آب ریخته بعد از به جوش آمدن ورقههای لازانیا را داخل آب ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.
ورقههای لازانیا را روی تخته یا میز کار قرار دهید و سپس روی ورقهها کمی سس به همراه مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید و به آرامی رول کنید و داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب کردید قرار دهید.
تمام خمیر لازانیا را به صورت رولی تهیه و داخل ظرف قرار دهید و روی لازانیاها سس سفید را به همراه پنیر پیتزا ریخته و در فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید در انتهای پخت روی فر را روشن کرده تا سطح پنیر طلایی شود. همچنین میتوانید در ماهیتابه دوطرفه این غذا خوشمزه را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید