سوپ گندم؛ پیشغذای ساده و سریع
سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.
سوپ علاوه بر اینکه به خاطر مواد تشکیل دهندهاش برای بهبود بسیاری از بیماریها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز میشود، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که ته دلتان را میگیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری میکند. انواع و اقسام سوپ و طرز تهیه آنها در آشپزخانههای کشورهای مختلف دنیا وجود دارد و کمتر پیش میآید با استقبال روبرو نشود. طرز تهیه سوپ گندم را در مجله دلتا دنبال کنید.
مواد لازم
گندم پوست کنده یک پیمانه
پیاز یک عدد
سینه مرغ یک عدد
هویج یک عدد
جعفری خرد شده ۳ پیمانه
ساقه کرفس یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ گندم
گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.
استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکههای مرغ را به پیاز افزوده و کمی تفت دهید.
سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ را ورقهای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.
در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.
سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید