دستور پخت املت مرغ و سبزیجات
املت از آن غذاهای فوری و خوشمزه است که طعم آن تکراری نمیشود.
انواع املت را میتوانید به عنوان یک غذای سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات را به شما آموزش میدهیم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است.
مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
کدو سبز: ۱/۲ عدد
پیاز: ۱/۲ عدد
پیازچه: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
کره: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به دلخواه
طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات
سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه مرغها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقیمانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.
تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از املت پخش کنید. نیم دیگر املت را روی آن برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبههای املت به هم بچسبد. پس از یک دقیقه املت را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شو
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید