دستور پخت پیتزا یونانی
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئن هستید از مواد مرغوب استفاده میکنید و غذای سالمی برای خانواده خود تهیه خواهید کرد.
پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه است که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و یکی از مهمترین نکات تهیه پیتزا یونانی، عمق کم آن است که مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمیگیرند و در تابههای کم عمق تهیه میشود و مواد آن کاملا سلیقهای است. امروز در مجله دلتا پیتزا یونانی مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا یونانی
تخممرغ ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
جوششیرین ۱ قاشق چایخوری
ماست ۱/۲ پیمانه
آرد به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه پیتزا یونانی
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
زیتون سیاه ۱۰ عدد
پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری
گوجه ۱ عدد
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس کچاب به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
ابتدا ماست را با جوششیرین مخلوط کنید تا جوششیرین فعال شود و ماست پف کند سپس به آن تخممرغ و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید باید به مقداری آرد اضافه کنید تا خمیر جمع شود نباید بیش از اندازه آرد اضافه کنید وقتی خمیر جمع شد به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید. خمیر پیتزا ما حاضر است.
زیتون، گوجه، فلفل دلمه و پیاز را ریز خرد کنید. پنیر را رنده کنید. خمیر پیتزا را داخل تابه مورد نظر باز کنید و سس کچاب را با کمک قلممو روی خمیر بزنید سپس کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد از آن همه مواد خرد شده را روی خمیر بریزید.
روی خمیر پونهکوهی خشک را به همراه پودر سیر بریزید و در آخر آن را با پنیر پیتزا کاور کنید. فر را از قبل گرم کرده و تابه پیتزا را داخل فر قرار دهید و دمای را روی ۱۸۰ درجه و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید. در انتهای پخت ۲ دقیقه روی خمیر را گریل کنید. به همین راحتی پیتزا یونانی ما حاضر است.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید