بادمجان شکم پر مازندرانی، پیشغذایی لذیذ
غذاهای شمالی بسیار پر طرفدار و لذیذ هستند و بین عام و خاص محبوبیت زیادی دارند. بادمجان شکم پر هم یکی از این غذاهای خاص است که طعم متفاوتی دارد.
بادمجان شکم پُر یکی از غذاهای محبوب محلی شمال ایران و مازندران است. در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسیترین غذاها شناخته میشود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی را یاد بگیریم.
مواد لازم برای بادمجان شکم پر مازندرانی
گردو پودر شده: ۲۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
گوجه فرنگی : ۳ عدد
سیر رندهشده: ۳ حبه
پیاز رندهشده: ۳ عدد
سبزی ساطوریشده (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر مثل جعفری و گشنیز و نعنا):۱ پیمانه
رب انار: نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
خلال بادام: مقداری
روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی
مرحله اول
بادمجانها را پوست بگیرید و مقداری نمک به آن بزنید و یکی دو ساعت استراحت دهید تا اگر تلخی داشت گرفته شود. سپس آن را بشویید تا نمک اضافه آن برود و بعد خشک کنید.
مرحله دوم
وسط بادمجانها را چاک دهید به طوری که از هم جدا نشوند. بعد بادمجانها را در روغن سرخ کنید. سر گوجه را هم ببرید و داخل آن را خالی کنید و پوره آن را نگه دارید.
مرحله سوم
گردو را با سیر، پیاز و سبزی خردشده مخلوط کنید و به آن رب انار و زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. سپس این مواد را تفت دهید تا آب آنها کشیده و سرخ شوند.
مرحله چهارم
مواد آمادهشده را در شکم گوجهها و بادمجانهای سرخشده بریزید و داخل تابهای قرار دهید. پوره گوجه فرنگی را به همراه یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف لیوان آب در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بخارپز شود و یا در فر بپزید.
در آخر هم کمی خلال بادام روی مواد پُرشده بریزید. همچنین میتوانید ابتدا مواد را داخل بادمجانها پر کنید و بعد بادمجان را سرخ کنید. اگر به غذاهای بادمجانی علاقه دارید، خورشت قیمه بادمجان مجلسی را هم بخوانید.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پر مازندرانی
زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه است.
بادمجان شکم پُر را میتوانید در وعده ناهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: رولت کلم، غذای لذیذ و خوشمزه را بخوانید.