گمج کباب؛ رقیب سرسخت کباب و فسنجان
شاید با شنیدن این غذا منتظر یک نوع کباب باشید اما جالب است بدانید گمج کباب یک نوع خورشت گیلانی است. این خورشت به دلیل استفاده از سبزیجات با خاصیت مانند سبزی محلی چوچاق علاوه بر این که طعم بسیار خوبی دارد، برای بدن نیز مفید است.
گمج کباب، یک غذای اصلی معروف و خوشمزه گیلانی است. اسم این غذا، الهام گرفته از یک نوع دیگ گِلی محلی بوده که به زبان گیلکی به نام گمج معروف بوده. در ادامه مطلب طرز تهیه گمج کباب را در مجله آنلاین دلتا بخوانید.
مواد لازم
گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
پودر گردو: ۵۰ گرم
سبزی (جعفری، تره و گشنیز): نصف لیوان
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب: نصف لیوان
آب انار ترش: نصف لیوان
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه گمج کباب
پیاز را نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و پیازها را سرخ کنید.
سپس گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه و کمی تفت دهید.
پودر گردو و سبزیهای خرد شده و رب گوجهفرنگی را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
سپس آب انار، رب انار و ادویهها را اضافه کنید.
در آخر نیز آب را به مواد قابلمه اضافه و حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.
گمج کباب لذیذ شما آماده سرو است.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید