وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

گمج کباب؛ رقیب سرسخت کباب و فسنجان

13 بهمن 1399 توسط delta mod

شاید با شنیدن این غذا منتظر یک نوع کباب باشید اما جالب است بدانید گمج کباب یک نوع خورشت گیلانی است. این خورشت به دلیل استفاده از سبزیجات با خاصیت مانند سبزی محلی چوچاق علاوه بر این که طعم بسیار خوبی دارد، برای بدن نیز مفید است.

گمج کباب، یک غذای اصلی معروف و خوشمزه گیلانی است. اسم این غذا، الهام گرفته از یک نوع دیگ گِلی محلی بوده که به زبان گیلکی به نام گمج معروف بوده. در ادامه مطلب طرز تهیه گمج کباب را در مجله آنلاین دلتا بخوانید.

 

مواد لازم
گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
پودر گردو: ۵۰ گرم
سبزی (جعفری، تره و گشنیز): نصف لیوان
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب: نصف لیوان
آب انار ترش: نصف لیوان
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه گمج کباب
پیاز را نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و پیازها را سرخ کنید.
سپس گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه و کمی تفت دهید.
پودر گردو و سبزی‌های خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
سپس آب انار، رب انار و ادویه‌ها را اضافه کنید.
در آخر نیز آب را به مواد قابلمه اضافه و حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.
گمج کباب لذیذ شما آماده سرو است.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: فسنجان مجله آشپزی مجله دلتا گمج کباب

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس