گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی
گراتن یک غذای لذیذ فرانسوی است که انواع گوناگون دارد. گراتن بادمجان و مرغ معروفترین نوع گراتن است.
گراتن بادمجان و مرغ یکی از بهترین پیشغذاها برای مهمانیهای رسمی است. درست کردن گراتن بادمجان بسیار ساده است و با صرف زمان کمی میتوانید یک گراتن بادمجان و مرغ خوشطعم درست کنید.
مواد لازم:
فیلۀ مرغ: یک کیلوگرم
بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
سس بشامل: ۳ پیمانه
پیاز: یک عدد
قارچ: 500 گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه:
فیلههای مرغ را نگینی خرد کنید. آنها را با پیاز نگینی، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن مزهدار کنید. چند ساعت در یخچال بگذارید تا فیلهها خوشطعم شوند. سپس فیلهها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
بادمجانها را حلقهای کنید و روی آنها نمک بپاشید. پس از یک ساعت بشویید و سرخ کنید. سپس در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
قارچها را ورقهای خرد کنید و کمی تفت دهید.
داخل یک ظرف پیرکس، سس بشامل بریزید. بادمجانها را روی سس بگذارید. دوباره سس بریزید. سپس قارچ و فیلهها را اضافه کنید. در آخر روی همۀ مواد، پنیر پیتزا بریزید؛ به طوری که روی ظرف را بپوشاند.
ظرف را در فر یا مایکروویو بگذارید تا گراتن بادمجان آماده شود. وقتی روی پنیر پیتزا برشته و طلایی شد، گراتن آمادۀ سرو است.
نکات قابل توجه :
لایهها را میتوان تکرار کرد. مثلاً ۲ یا ۳ لایهای درست کرد.
میشود حلقههای بادمجان را روی مرغ و قارچ گذاشت.
میتوان بهجای فیلۀ مرغ، از سینۀ مرغ استفاده کرد.
میتوان گراتنها را در قالب مافین درست و به صورت تکنفره سرو کرد.
همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالی است و غذا را خوشطعم میکند.
همچنین بخوانید:
میگو پفکی ، شیک و مجلسی
کیک مرغ ، شیک و مجلسی
قارچ سوخاری ، پیش غذای مدرن
سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل
نان ؛ با طعم سبزی و زیتون