وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

کیک نوتلا ، دسری خوشمزه و پنبه‌ای

23 آذر 1400 توسط delta mod

طرز تهیه کیک نوتلا بسیار ساده است. شاید فکر کنید که این کیک خیلی گران قیمت باشد، اما مقدار استفاده از نوتلا در کیک بسیار کم و اقتصادی است.

کیک نوتلا یکی از انواع کیک‌‌‌های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که معمولا به عنوان عصرانه سرو‌‌‌ می‌شود. از آنجایی که انواع کیک گزینه‌های مناسبی به عنوان میان‌ وعده در کنار چای عصرانه هستند، امروز در مجله دلتا تصمیم داریم طرز تهیه کیک نوتلا را هم به مجموعه دستورهای قبل اضافه کنیم.

این کیک خوشمزه، یکی از محبوب‌ترین انواع کیک خانگی است که می‌توانید برای خود و اهل خانواده آماده کنید؛ البته که اگر دورهمی دوستانه‌ای تدارک دیده باشید، آن زمان درست کردن این کیک و سرو آن برای میهمانانتان لذت بیشتری هم خواهد داشت.


مواد لازم برای کیک نوتلا
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم‌مرغ  ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
شیر ۱ پیمانه
وانیل ۱ پنس
نوتلا ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک نوتلا
مرحله اول
ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط‌‌‌ می‌کنیم، سپس سه مرتبه الک‌‌‌ می‌کنیم و کنار‌‌‌ می‌گذاریم. در ادامه تخم‌مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک ظرف مناسب‌‌‌ می‌ریزیم و به خوبی هم‌‌‌ می‌زنیم تا مواد کشدار شوند.

مرحله دوم
در ادامه روغن و شیر را اضافه‌‌‌ می‌کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط‌‌‌ می‌کنیم، سپس نوتلا را اضافه‌‌‌ می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم‌‌‌ می‌زنیم. در ادامه مخلوط آرد الک شده را کم‌کم اضافه‌‌‌ می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط‌‌‌ می‌کنیم.


مرحله سوم
مواد را فقط باید در حدی مخلوط کنیم که گلوله‌ای در مایع کیک نباشد و تمام مواد به صورت یکدست ترکیب شوند. در ادامه داخل یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی پوشش‌‌‌ می‌دهیم یا اینکه با روغن چرب کرده و کمی آردپاشی‌‌‌ می‌کنیم.

مرحله چهارم
حالا مایه کیک را داخل قالب‌‌‌ می‌ریزیم و سه مرتبه محکم به سطح کار‌‌‌ می‌کوبیم تا حباب‌‌‌های موجود در مایه کیک از بین بروند. اگر‌‌‌ می‌خواهید رنگ کیک شما قهوه‌ای‌تر شود‌‌‌ می‌توانید داخل قالب را چرب کرده و به جای آرد پودر کاکائو بپاشید.

مرحله آخر کیک نوتلا
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن‌‌‌ می‌کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب را در طبق وسط فر قرار‌‌‌ می‌دهیم. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک بپزد. پس از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و با مواد دلخواه مثل گاناش شکلاتی تزیین‌‌‌ می‌کنیم.

برای خواندن دستورات بیشتر، طرز تهیه شیرینی تر بدون فر را هم در مجله بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه پیراشکی کدو حلوایی را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی کیک نوتلا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس