کوکوی مرغ و تره فرنگی، یک غذای پیک نیکی
کوکوی مرغ و ترهفرنگی، غذایی ساده و خوشمزه است که میتوان به صورت ساندویچ هم مصرف کرد.
کوکوی مرغ و ترهفرنگی، یکی از کوکوهای بسیار خوشمزه است که به آسانی تهیه میشود. کوکوی مرغ را میتوان بهعنوان پیشغذا یا شام سبک سرو کرد. همچنین غذایی مناسب برای پیکنیکهای فامیلی و دوستانه است.
مواد لازم:
فیلۀ مرغ: 4 عدد
سیبزمینی: 4 عدد
پنیر پارمزان: نصف پیمانه
ترهفرنگی: 3 عدد
تخممرغ: 9 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.
مرغ را با نمک و فلفل آغشته کنید. 10 تا 15دقیقه داخل فر بگذارید تا تقریباً بپزد. مرغ پخته را از فر درآورده و بگذارید کمی خنک شود. سپس به صورت تکههای 2 تا 3 سانتی خرد کنید.
سیبزمینیها را پوست گرفته و به صورت ورقهای خرد کنید. تخممرغها را با مقداری نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب بزنید.
یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کنید. تکههای سیبزمینی را داخل آن بچینید. روی آنها تکههای مرغ را بگذارید. پنیر پارمزان رنده شده را هم روی مواد بریزید.
ترهفرنگی را حلقهحلقه خرد کنید. آنها را روی سطح مواد بچینید. در آخر مخلوط تخممرغ را روی مواد بریزید.
قالب را 30 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا کوکو آماده شود. سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
هنگام سرو، کوکو را برش بزنید.
بهجای اینکه ترهفرنگیها را فقط روی مواد بچینید، میتوانید مقداری از آنها را ریز خرد کنید و لابهلای مواد بریزید.
اگر ترهفرنگی پیدا نکردید، میتوانید از پیازچههای درشت، به مقدار بیشتری استفاده کنید.
همچنین بخوانید:
سوپ قارچ ، گیاهی و ساده
جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر
حلیم ، صبحانه دلچسب و لذیذ
عدسی ؛ صبحانه سنتی و لذیذ
لوبیا پلو ؛ یک پلوی صد در صد ایرانی