کوکو ذرت و اسفناج، یک غذای سالم برای بچهها
ذرت علاوه بر اینکه یکی از بهترین منابع فیبر است، دنیایی از مواد مغذی برای بدن است. شما با مصرف ذرت به منبعی از ویتامینهای E ،C ،B5 ،B1، منیزیم و فسفر دسترسی پیدا میکنید.
ترکیب کوکو با کلمه سالم در تیتر بالا شاید عجیب به نظر برسد؛ چرا که در مورد یک غذای سرخکردنی صحبت میکنیم و حتما کالری بالایی دارد. اما ما در این مطلب از دستور پختهای مجله دلتا، سراغ طرز تهیه کوکو ذرت میرویم. این غذا در کنار فیبر بالای آن، چربی بسیار کمی دارد و به راحتی میتواند در جدول غذاهای سالم برای کودکان قرار بگیرد.
مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت
ذرت شیرین پخته و دان شده ۲۰۰ گرم
سیر رنده شده یک حبه
آرد ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری (برای سرخ کردن)
برگ اسفناج یک مشت پر
پیازچه خرد شده یک ساقه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیر ۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
مرحله اول
برای شروع تمام مواد تشکیل دهنده (به جز روغن) را در مخلوطکن بریزید و اجازه دهید تا کاملا ترکیب شوند. اما مراقب باشید که خیلی هم مواد یکدست نشود.
مرحله دوم
روغن را کف تابه بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود. سپس با قاشق یاقالب مورد نظرتان، مقداری از مایه کوکو ذرت را توی تابه بریزید. زمانیکه هر دو طرف کوکو طلایی شد، میتوانید آنرا از روغن خارج کنید. سرخ کردن هر کدام، کمتر از یک دقیقه زمان میبرد. کوکو شما آماده است. میتوانید با سسهای مورد علاقه خود سرو کنید.
چند نکته
پس از ریختن مایه، با کفگیر مورد استفاده یا قاشق، کمی آن را فشار دهید. این کار باعث میشود کاملا به کف تابه بچسبد و باز نشود. همچنین اطمینان حاصل کنید که هر دو طرف مغزپخت میشوند.
اگر مواد کوکو بیشتر از نیاز شما بود، میتوانید آن را در کیسه فریز یا ظرفی کاملا دربسته بریزید. در اینصورت می توانید آنها را در فریزر نگهداری کنید. برای پخت آنها کافیست اجازه دهید در دمای محیط یا مایکروویو، یخزدایی شوند.
شما میتوانید در صورت تمایل، از آرد نخود نیز استفاده کنید. همچنین اگر فرزندان شما در سنینی هستند که مصرف ادویه برای آنها مانعی ندارد؛ میتوانید از زیره و فلفل سیاه استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی مغزپخت و برشته را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید.