خورشت بادمجان، محبوب و پرطرفدار
خورشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوشمزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاح فوت کوزهگری، آن را خاص و منحصربهفرد میکند.
خورشت بادمجان یکی از چند نوع خورشت اصیل ایرانی است که درست مثل خورشت قورمهسبزی محبوب است و طرفدارهای پروپاقرص خودش را دارد. این خورشت خوشمزه ایرانی همانطور که میدانید هم با گوشت قرمز و هم با مرغ تهیه میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این خورشت را با گوشت قرمز به شما آموزش دهیم. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان
گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
غوره بدون دانه نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی نصف پیمانه
بادمجان قلمی ۱۰ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۵ عدد
آبغوره نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت بادمجان
مرحله اول
گوشت را تکه تکه کنید و آن را بشویید. گوشتها را درون یک تابه بریزید و آنها را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا به روغن بیفتد.
مرحله دوم
پیاز سرخ شده را به همراه ۳ لیوان آب و کمی فلفل داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید پیازها به آرامی بپزند.
مرحله سوم
بادمجانها را بشویید سپس پوست آنها را بگیرید. روی بادمجانها یک شکاف کوچک ایجاد کنید و در یک کاسه آب نمک قرار دهید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آنها را در آبکش قرار دهید تا آب بادمجانها کشیده شود.
مرحله چهارم
بادمجانها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. بعد از اینکه بادمجانها سرخ شدند غوره و رب گوجهفرنگی را تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه گوشت پخته شد به مدت ده دقیقه بادمجانها را کنار گوشت قرار دهید. آبغوره و نمک را نیز اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورشت، بادمجانها را به همراه گوجهفرنگیهای حلقهای و سرخ شده تزیین کنید. اگر تمایل داشتید میتوانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید