کرم کارامل ، دسر مقوی و خوشمزه
کرم کارامل یکی از دسرهایی است که در بیشتر جشنها و مهمانیها سرو میشود و اکثر افراد آن را دوست دارند.
کرم کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر دنیا است که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژهای برخوردار است. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که با طعمهای متنوع و متفاوت توانسته است رضایت سلیقههای مختلف را برآورده کند.
مواد لازم:
شیر: یک فنجان
شکر: یک فنجان
تخممرغ: ۵ عدد
خامه: ۳۰۰ میلیلیتر
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را روشن می کنیم تا گرم شود.
سهچهارم شکر را در شیرجوش میریزیم. یک فنجان آب به آن افزوده و روی حرارت میگذاریم. با قاشق هم میزنیم تا شکر کاملاً در آب حل شود.
وقتی شربت جوشید و رنگ آن تغییر کرد، از روی حرارت برمیداریم تا سرد شود. سپس آن را بهطور مساوی در ظرفهای کوچک مخصوص فر میریزیم. البته تمام آن را میتوان در یک ظرف هم ریخت.
خامه را در قابلمه ریخته و وانیل و شیر را به آن میافزاییم. آنها را روی حرارت میگذاریم و مواد را هم میزنیم تا شیر به جوش بیاید. سپس از روی حرارت برمیداریم.
تخممرغها را جداگانه در ظرف کوچکی میشکنیم تا مطمئن شویم سالم هستند. سپس آنها را در کاسهای بزرگ میریزیم. بقیۀ شکر را به آن افزوده، خوب هم میزنیم تا به رنگ کرم در بیاید. سپس مخلوط خامه و شیر را کمکم به آن اضافه میکنیم.
مواد را هم میزنیم تا مایه یکدست شود. مایۀ آماده شده را در ظرفهای شربت ریخته و در سینی فر میگذاریم.
حتماً سینی فر باید لبه داشته باشد. کف سینی کمی آب جوش میریزیم، بهطوری که دوسوم ظرفها در آب جوش باشند.
سینی را آرام در فر میگذاریم. پس از ۳۰ دقیقه کرم کارامل سفت میشود و آماده است.
پس از اینکه ظرفها خنک شدند، در یخچال میگذاریم تا خوب حالت بگیرند.
سپس دسر را از یخچال بیرون میآوریم و آن را آرام در ظرف موردنظر برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
همچنین بخوانید:
پای هلو ؛ دلچسب تابستانی
پای انگور ؛ دسر تابستانی
شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب