کتلت ماهی ؛ غذای بی نظیر دریایی
برای تهیۀ کتلت ماهی میتوانید از ماهی قزلآلا، سالمون یا هر ماهی دیگری که تیغ ندارد استفاده کنید.
کتلت ماهی یکی از غذاهای محبوب برای علاقهمندان به غذاهای دریایی است. با اینکه همه از خواص ماهی اطلاع داریم، ولی خیلی از افراد به ویژه کودکان، به دلیل بوی ماهی از خوردن آن پرهیز میکنند. اینکتلت بوی ماهی نمیدهد و طعم و ظاهر خوبی دارد. بههمین دلیل میتواند یک غذای مطلوب برای افرادی که ماهی نمیخورند، باشد.
مواد لازم
ماهی فیله (بدون استخوان): ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۳۵۰ گرم
شیر: یک لیوان
پیاز کوچک: یک عدد
جعفری به میزان دلخواه
لیموترش: یک عدد
آرد: یک قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید فیله ماهی پخته شود. شیر را در قابلمه ریخته، ماهی را در آن قرار دهید. ۲ حبه سیر و نصف پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را خیلی خرد نکنید تا پس از پخت بتوان آنها را از ماهی جدا کرد. پس از آنکه ماهی پخته شد، آن را در آبکش بریزید تا شیر کاملاً از ماهی جدا شود. اگر خیلی به بوی ماهی حساس هستید، میتوانید هنگام پخت، ۳ عدد برگ بو بیفزایید.
پس از پخت ماهی، سیر، پیاز و برگ بو را از آن جدا کرده، ماهی را در غذاساز بریزید. میتوانید با گوشتکوب معمولی هم آنقدر بزنید تا یکدست شود. اگر از غذاساز استفاده میکنید، سیبزمینیها را با رندۀ ریز و اگر از گوشتکوب استفاده میکنید، با رندۀ درشت، رنده کنید.
نصف دیگر پیاز را رنده کرده، با آرد و سیبزمینی به ماهی اضافه کنید. مقداری جعفری خرد شده و نمک هم به بقیۀ مواد بیفزایید. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
مانند کتلت گوشت، مقداری از مایه را برداشته و پس از فرم دادن در ماهیتابه سرخ کنید. بقیۀ جعفریها هم برای تزیین آن مناسب است .
نکاتی برای طبخ بهتر کتلت ماهی
لیموترش را در مخلوط ماهی و شیر نریزید، زیرا باعث بریدن شیر میشود.
جعفری را در غذاساز نریزید و آن را با گوشتکوب نکوبید. این کار باعث له شدن جعفری و پخش شدن عصارۀ آن در غذا میشود. درنتیجه غذا زیادی طعم جعفری میگیرد.
میتوانید ماهی را با آب بپزید. اما پخت ماهی با شیر کمک میکند تا بوی آن گرفته شده و طعم بهتری پیدا کند.
پس از رنده کردن پیاز، آب آن را بگیرید تا کتلت وا نرود.
همچنین بخوانید:
نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم
سوپ قارچ ، گیاهی و ساده
فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها
نان ؛ با طعم سبزی و زیتون