وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی

23 خرداد 1398 توسط delta mod

دستور اصلی سالاد سزار ترکیبی از کاهو، سینۀ مرغ، نان تست و پنیر پارمزان است که بنا به سلیقه می‌توان به آن گوجه‌گیلاسی یا زیتون افزود.

 

​


سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی درست شد. قدمت این سالاد به 100 سال پیش برمی‌گردد. سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و خوش‌مزۀ ایتالیایی است که مانند پاستا و پیتزا تقریباً در کل جهان شناخته شده است.

مواد لازم
سیر: ۲ عدد
کاهو: یک بوته
فیلۀ مرغ: ۸ عدد
نان تست: ۲ عدد
لیمو‌ترش: یک عدد
روغن‌زیتون: یک‌چهارم فنجان
سس مایونز:  سه‌چهارم فنجان
پودر گردو: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۶ قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس
 

​


یک عدد از سیرها را پوست گرفته، می‌شوییم و ریز رنده می‌کنیم. داخل کاسه‌ ریخته، سس مایونز، سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمزان را به آن می‌افزاییم. آب لیموترش را به مواد اضافه می‌کنیم. روی مواد سس، نمک و فلفل‌سیاه ریخته، با قاشق یا همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

طرز تهیه سالاد
 

​


فیله‌های مرغ را در قابلمه گذاشته، با پیاز و کمی زرد چوبه می‌پزیم. سپس به آنها پودر‌سوخاری زده، در روغن سوخاری می‌کنیم. می‌توان مرغ را با تابه‌های رژیمی گریل کرد تا بپزد. پس از پخت، فیله‌ها را روی تختۀ آشپزخانه مکعبی خرد  و به سس اضافه می‌کنیم. مواد را زیرورو کرده تا فیله‌ها کاملاً به سس آغشته شوند. سپس ظرف را در یخچال می‌گذاریم.

نان‌های تست را روی تختۀ آشپزخانه با چاقو به‌صورت مربع‌های کوچک برش می‌زنیم. روغن‌زیتون را در تابه‌ای ریخته، حرارت را کم می‌کنیم تا روغن داغ شود. باقی سیر را رنده کرده، در تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

نان‌های برش زده را در تابه با سیر و روغن‌زیتون تفت می‌دهیم تا طعم‌دار و برشته شوند و تغییر رنگ دهند. کاهو را به‌صورت تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم. البته کاملاً سلیقه‌ای است و می‌توان ریز خرد کرد.

کمی از کاهوی خرد شده را کف ظرف موردنظر می‌ریزیم. کاسۀ سس را از یخچال بیرون آورده، باقی کاهو را داخل سس می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم. محتویات کاسه را روی کاهوهای داخل ظرف می‌ریزیم. نان‌های تست تفت داده را روی مواد ریخته، باقی پنیر پارمزان را به آن‌ها اضافه می‎کنیم. پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می‌پاشیم.

همچنین بخوانید:
میگو پفکی ، شیک و مجلسی

طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر

نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی

سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس