پیتزا سوسیس کالباس، یک پیتزای خانگی خوشمزه
پیتزا سوسیس کالباس خوشمزه که به پیتزای مخلوط هم معروف است، علاوه بر سوسیس و کالباس، قارچ هم دارد که مزه پیتزا را دوستداشتنیتر و ارزش غذایی آن را بیشتر میکند.
پیتزا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که انواع مختلف و هیجانانگیزی دارد. از پیتزا مخصوص گرفته تا پیتزا سالامی هر کدام را که بخواهید با کمی صبر و حوصله میتوانید در خانه تهیه و نوش جان کنید. پیتزا سوسیس کالباس هم از آن پیتزاهای خانگی سادهای است که در یک چشم به هم زدن آماده میشود. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ
ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۶۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
سوسیس ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای یک عدد
ذرت نصف پیمانه
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
خمیر مایه یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
آرد سفید یک پیمانه
نمک یک قاشق مرباخوری
روغن مایع یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ
مرحله اول
برای شروع ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار یک کاسه کوچک بردارید و یک قاشق چایخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل آن بریزید. نصف پیمانه آب ولرم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. مخلوط خمیر مایه را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.
مرحله دوم
یک پیمانه آرد سفید را الک کنید. در یک کاسه دیگر آرد را همراه با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط کنید. یک قاشق سوپخوری روغن مایع را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. سپس وسط مخلوط را کمی گود کنید و خمیر مایه را که پس از ده دقیقه عمل آمده است داخل گودی بریزید و مخلوط کنید.
خمیر را تا زمانی که به دست نچسبد با همزن مخلوط میکنیم. اگر خمیر خیلی رقیق بود، مقدار کمی آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا غلیظتر شود.
مرحله سوم
پس از این که خمیر را خوب ورز دادید روی کاسه را با یک پارچه بپوشانید و کنار بگذارید. اجازه بدهید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند. کف قالبهای مورد نظر را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید. خمیر را از کاسه خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را کف قالب پهن کنید. قالبها را داخل فر قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
مرحله چهارم
اکنون سوسیسها، کالباسها، فلفل دلمهایها و قارچها را به اندازه دلخواه خرد کنید. خمیرها را از فر خارج کنید و فر را روشن کنید. درجه حرارت آن را روی ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا به مدت نیم ساعت گرم شود. روی خمیرها را به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید.
با پشت یک قاشق سس را به خوبی روی خمیرها پخش کنید. سپس قارچ، فلفل دلمهای، سوسیس و کالباس خرد شده را روی خمیر پخش کنید. روی مواد را به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بریزید.
مرحله پنجم
قالبها را در قسمت وسط فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه شعله گریل را روشن کنید تا روی پیتزا ترد و طلایی شود. پس از پنج دقیقه فر را خاموش کنید و پیتزاهای آماده شده را با احتیاط از فر خارج کنید. پیتزاهای ترد و خوشمزه شما آماده سرو هستند. نوش جان!
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید