پودینگ انبه، دسری خاص و خوش طعم
پودینگ انبه یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که با انبه تهیه میشود و برای فصل تابستان که انبه بیشتر یافت میشود بسیار مناسب است. میتوانید با تهیه این پودینگ جذاب هم از خواص انبه بهره ببرید و هم لذت چشیدن یک طعم خاص را داشته باشید.
پودینگها بافت بسیار نرم و لطیفی دارند و در طعمها و مزههای مختلفی تهیه میشود. این پودینگ بهصورت آماده در مارکت ها وجود دارد ولی تهیه آن در خانه هم سالمتر و هم لذتبخشتر است. شما میتوانید این پودینگ را به همراه میوههای دیگر تهیه کنید و بهصورت تک نفره آن را سرو کنید. امروز در مجله دلتا پودینگ انبه با خامه و پودر ژلاتین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ انبه
انبه ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
آب ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پودینگ انبه با خامه و پودر ژلاتین
مرحله اول: بن ماری کردن ژلاتین
ابتدا آب سرد و پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید، سپس روی بخار غیرمستقیم بخارآب قرار دهید و بگذارید تا ذرات ژلاتین حل شود و یا میتوانید برای بن ماری کردن ژلاتین به مدت یک دقیقه باقدرت ۹۰۰ وات در مایکروفر قرار دهید.
مرحله دوم: افزودن انبه
انبه را از وسط به دونیم کنید و هسته آن را خارج کرده و پوستش را بگیرید سپس خرد کنید و داخل غذاساز و یا مخلوط کن ریخته و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه خوب مواد پوره یکدست شوند میتوانید از گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید.
مرحله سوم: افزودن شکر و خامه
در ادامه شکر و خامه را داخل یککاسه ریخته و با همزن دستی یا قاشق مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس به مخلوط انبه پوره شده اضافه کنید و چند دقیقه بگذارید تا مواد هم بخورد و یکدست شود.
مرحله چهارم: تهیه پودینگ انبه
حالا دسر ما آمادهشده از قبل لیوانهای تک نفره را انتخاب کنید و دسر را داخل آنها بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس برای سرو از یخچال خارج و روی آن را با برشهای انبه و کمی خامه قنادی بهدلخواه تزئین کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه پودینگ انبه
میتوانید داخل یک قالب پلاستیکی یا فلزی را چرب کنید و بهصورت ژله آن را سرو کنید ولی برای این کار باید ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین بریزید تا بهصورت قالبی خارج شود.
اگر دوست دارید حالت پودینگ داشته باشد و داخل همان ظرف سرو شود مقدار ژلاتین را طبق دستور بریزید.
اگر دوست دارید پودینگ شما رنگ بیشتری داشته باشد کمی از رنگ خوراکی استفاده کنید.
اگر برای تهیه دسر عجله دارید در فریزر قرار دهید ولی دقت کنید، نگذارید دسر یخ بزند.
میتوانید ترکیبی از ژله و پودینگ تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسر لذیذ مطلب شیر برنج عسلی خوشمزه و مجلسی را مطالعه کنید.