خورشت انبه با مرغ، ساده و با طعمی هیجان انگیز
خورشت انبه یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه است که میتوانید در تابستان تهیه کنید. این خورشت با مرغ تهیه میشود و طعم و مزه متفاوتی دارد و میتوان گفت شبیه به مرغ کاری است.
خورشت انبه با مرغ باید تندوتیز باشد. با اینکه در آن انبه استفادهشده اصلا شیرین نیست مهمترین نکته در تهیه این غذا استفاده از ادویه خوش عطر و فراوان است که باید جا افتاد شود. در تهیه این خورشت از انبه استفاده میشود که مزه بسیار خوبی دارد و به همراه یک پلو و سالاد میتواند مزه جذابی برای شما رقم بزند. امروز در مجله دلتا خورشت انبه با مرغ تند و ادویه فراوان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت انبه
انبه ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
مرغ ۶۰۰ گرم
شیر نارگیل ۲ پیمانه
پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
ادویه کاری ۵ قاشق غذاخوری
زیره یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت انبه با مرغ تند و خوشمزه
مرحله اول: آمادهسازی انبه
ابتدا انبهها را از وسط به دونیم کنید و هسته آن را خارج کنید و پوست بگیرید و خرد کنید و داخل مخلوطکن یا غذا ساز ریخته و به همراه کمی شیر نارگیل بگذارید تا پوره و یکدست شود سپس کنار بگذارید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه کمی روغن داخل تابه بریزید و به آن پودر پیاز و پودر سیر و کاری و زیره و تخم گشنیز و دیگر ادویهها را اضافه کنید و پیازها را با ادویه خوب تفت دهید.
مرحله سوم: افزودن مرغ
وقتی بوی ادویهها بلند شد سینه مرغ را که از قبل بدون استخوان کردید و به شکل مکعبی خرد کردید به پیازها اضافه کنید و به همراه ادویه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و کمکم سرخ شود.
مرحله چهارم: پخت خورشت انبه
حالا انبه میکس شده مرحله اول را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بقیه شیر نارگیل را اضافه کنید و بگذارید تا بجوش آید سپس درب قابلمه را بسته و به مدت یک ساعت بگذارید تا خورشت پخته و جاافتاده شود سپس در انتها مزهها را با ذائقه خودتنظیم کنید و به همراه پلو میل کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه خورشت انبه با مرغ
این خورشت اصلا آبکی نیست و کاملا باید غلیظ و جاافتاده باشد درست مثل فسنجان.
افزودن ادویهها یکی از مهمترین نکات این خورشت است که اصلا نباید جایگزین شود.
میتوانید از ران مرغ یا هر قسمت مرغ استفاده کنید ولی زمان بیشتری برای پخت لازم است.
انبهها حتما رسیده باشند.
اگر ذائقه تندی دارید میتوانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت لذیذ مطلب خورشت غوره مسما، خورشتی خوشمزه و ملس را مطالعه کنید.