وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

پلو بحرینی، یک غذای عربی بی‌نظیر

18 دی 1400 توسط delta mod

انواع پلوها از تنوع بالایی برخوردار هستند باید بدانید که پلوها با مخلوط مواد دیگر تبدیل به پلو می‌شوند و فرق آن با چلو نیز در همین است.

امروز قصد داریم شما را با غذایی بسیار خوشمزه از کشوری عربی در خلیج فارس آشنا کنیم. پلوی بحرینی، یک خوراک ویژه و متفاوت برای دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه است. ترکیبات خوشمزه و جذاب این پلو مثل خلال‌های گردو و بادام و کشمش پلویی، به همراه یک مرغ و گوشت مجلسی روی آن، شما را برای تهیه و پخت آن وسوسه می‌کند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پلو بحرینی را یاد بگیریم.

مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
ران مرغ یا ماهیچه گوسفندی ۴ عدد
پیاز ۴ عدد
کشمش پلویی ۳/۴ پیمانه
گردو و خلال بادام نصف پیمانه
پودر لیمو عمانی ۱/۴ قاشق چایخوری
ادویه پلویی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دارچین و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه پلو بحرینی
مرحله اول
ابتدا باید سه پیمانه برنج را به آرامی یک یا دو مرتبه بشویید، سپس آن را در ظرف آب ولرم و نمک داخل یک ظرف مناسب بریزید و به مدت چند ساعت خیس کنید.

مرحله دوم
مرغ و یا گوشت را که از چند ساعت قبل از یخچال درآورده‌اید و یخ آن باز شده است، درون قابلمه‌ای قرار داده و چند پیمانه آب روی آن بریزید. زیر گاز را روشن کنید و اجازه دهید تا گوشت به خوبی بپزد. یک عدد پیاز را بشویید و همراه نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کرده تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود.

مرحله سوم
در این مرحله پیازها را بشویید، آن را نگینی و یا رنده نمایید. پیازها را درون تابه ریخته و آن را با مقداری زردچوبه و کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله چهارم
در این مرحله، آب باقیمانده از گوشت (دو یا سه پیمانه) را درون قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. نصف پیازهای سرخ‌شده را در قابلمه ریخته و هم بزنید. پس از اینکه آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه نمایید تا حرارت ببیند.


مرحله پنجم
پس از اینکه آب درون قابلمه برنج تمام شد، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بریزید و برنج را دم کنید.

مرحله ششم
در این مرحله کشمش های پلویی را در قابلمه بریزید و آن را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس مقدار باقیمانده پیاز داغ و پودر لیمو عمانی را به همراه خلال بادام و گردو به مواد اضافه نمایید و مجددا ۲ دقیقه دیگر آن را هم بزنید.

مرحله آخر از طرز تهیه پلو بحرینی
پس از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه برنج شما آماده است، آن را با کفگیر به آرامی مخلوط کرده و سپس در دیس یا بشقابی بکشید. روی آن را با گوشت و مخلوط کشمش و بادام نیز تزئین نمایید. این پلوی بحرینی خوشمزه را به همراه سالاد و یا ماست میل نمایید.

اگر به پلوهای مخلوط علاقه دارید طرز تهیه هویج پلو بدون گوشت را بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه کباب فسنجانی شمالی را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: غذای عربی مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس