وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

روشی ساده برای طرز تهیه کوکوی مرغ

18 دی 1400 توسط delta mod

کوکوی مرغ یکی از غذاهایی است که مانند دیگر کوکوها می‌توانید آن را به عنوان یک شام یا ناهار سبک و فوری تهیه و سرو کنید.

کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که می‌توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید. مواد مورد استفاده در این کوکو بسیار ساده است و در هر خانه‌ای پیدا می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوکوی مرغ را با هم یاد بگیریم.

مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
تخم‌مرغ ۲ عدد
جعفری یا پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب‌زمینی ۲ عدد متوسط
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن مایع و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه کوکو مرغ
مرحله اول
ابتدا سیب‌زمینی را به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می‌ریزیم تا آبپز شوند. در ادامه گوشت مرغ را هم به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه و پیاز می‌پزیم.

مرحله دوم
پس از اینکه سینه مرغ و سیب‌زمینی‌ها به طور کامل پختند آن‌ها را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شوند. سپس با رنده متوسط سیب‌زمینی‌ها و سینه مرغ را رنده کرده و داخل یک کاسه مناسب و جادار می‌ریزیم.

مرحله سوم
در این مرحله سیر و پیاز را رنده می‌کنیم و با فشار دست آب اضافی‌ آن‌ها را می‌گیریم. سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می‌کنیم. در ادامه جعفری یا پیازچه را خرد کرده و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله مواد کوکو را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. بهتر است با دست مواد را چند دقیقه ورز دهید تا منسجم‌تر شوند. در آخر تخم‌مرغ را به مایه کوکو اضافه می‌کنیم و مجددا مواد را چند دقیقه ورز می‌دهیم.


مرحله پنجم
اگر وقت دارید بهتر است مایه کوکو را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح عامیه بیات شود و حالت چسبناک‌تری پیدا کند.

مرحله ششم
روغن را داغ می‌کنیم و مایه کوکو را به صورت یکجا یا مانند کوکو سیب‌زمینی به‌صورت تکه‌های کوچک در دست حالت می‌دهیم و در روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم
اگر می‌خواهید کوکوها را شبیه کتلت درست کنید، برای زیبایی کوکوها می‌توانید ابتدا آن‌ها را داخل آرد سوخاری بغلتانید. سپس در روغن بیندازید تا دو طرف آن‌ها سرخ شوند.

مرحله آخر از طرز تهیه کوکوی مرغ
اگر می‌خواهید این کوکو را به صورت مجلسی درست کنید توصیه می‌کنیم از قالب‌های استیل آماده برای سرخ کردن آن استفاده کنید. برای این منظور داخل قالب‌ها را با روغن به خوبی پوشش می‌دهیم، سپس در تابه قرار می‌دهیم.

 

پیشنهاد مطالعه: برای داشتن یک شام سبک املت اسفناج و مرغ را هم امتحان کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی کوکو مرغ

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس