پای پنیر و ژامبون ، صبحانهای لذتبخش
خیلی از ما نمیدانیم در وعده صبحانه جز پنیر و نیمرو چه چیزی درست کنیم. با کمی خلاقیت و در نظر گرفتن سلیقه و ذائقه هر نفر میتوانید به راحتی یک صبحانه خوشمزه برای آنها تهیه نمایید.
صبحانه یکی از بهترین وعدههای غذایی است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد. اما فارغ از صبحانههای سنتی، انواع خوراکیها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند میتوانند روز پر انرژی و لذتبخشی را برای شما به وجود بیاورند. با مجله دلتا همراه باشید و پای پنیر و ژامبون را در منزل به راحتی تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده طعم جدیدی را امتحان کنید.
مواد لازم
۱۸۰ گرم پنیر خامهای نرمشده
دو قاشق غذاخوری خردل عسل
۵۰۰ گرم خمیر شیرینیپزی آماده و منجمد
۱۷۰ گرم ورقههای نازک ژامبون
۱۷۰ گرم پنیر چدار رندهشده
یک عدد تخممرغ
یک قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه پای پنیر و ژامبون
مرحله اول
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای و خردل را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر شیرینیپزی را باز کنید. آن را به شکل مستطیل برش دهید و روی آنها پنیر بمالید. یک لایه عسل، پیاز و پنیر چدار روی لایه پنیر بریزید و لبههای آن را خالی بگذارید.
مرحله سوم
در یک کاسه کوچک، تخممرغ و آب را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی لبههای خمیرها بمالید. روی آن یک لایه خمیر بگذارید و با دست لبهها را محکم کنید. روی خمیر را نیز با قلممو تخممرغ بمالید. هر شکلی که دوست دارید روی خمیر ایجاد کنید تا زیباتر شود.
آنها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا ۲۵ دقیقه بپزند و طلایی شوند. اگر به صبحانههای فانتزی علاقه دارید، املت لقمهای، یک صبحانه زیبا را نیز بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: آش هندی با بلغور، تند و خوشمزه را بخوانید.