طرز تهیه کباب انگشتی آبدار
کباب انگشتی آبدار یک نوع کباب تابهای خوشمزه با طعمی مشابه کباب کوبیده و گزینهای مناسب برای شام است. این غذای خوش عطر و طعم را با نان و یا با برنج میتوانید سرو نمایید.
کباب انگشتی آبدار یکی از انواع کبابهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته میشود، یکی از غذاهایی است که میتوانید برای ناهار یا شام آماده کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کباب انگشتی آبدار را با هم بخوانیم.
مواد لازم
گوشت ۴۰۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
سیبزمینی ۲ عدد
فلفل قرمز تند ۲ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
گوجهفرنگی ۴ عدد
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مقدار کافی
طرز تهیه کباب انگشتی آبدار
مرحله اول
برای تهیه کباب انگشتی آبدار خوشمزه ابتدای کار گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس گوشت را چرخ کنید.
مرحله دوم
حالا پیاز را به صورت ریز رنده کنید و درون کاسه حاوی گوشت چرخکرده بریزید. پوست سیر را جدا و رنده کنید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله پودر سوخاری را به همراه تخممرغ و ماست درون کاسه حاوی گوشت چرخکرده بریزید و با دست خوب ورز دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مایه کباب را مجددا ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس مقداری از مایه کباب را بردارید و در دست به شکل بیضی نسبتا بلند فرم دهید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه دهید روغن گرم شود. سپس کبابها را درون تابه قرار دهید و کاملا سرخ کنید. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع بریزید، روی حرارت قرار دهید و رب گوجهفرنگی را اضافه نمایید.
مرحله ششم
حالا رب گوجهفرنگی را تفت دهید تا کاملا سرخ و رنگ آن باز شود. مقداری آب درون رب گوجهفرنگی اضافه کنید، سپس اجازه دهید جوش بیاید و کبابها را درون سس بریزید.
مرحله هفتم
در این مرحله پوست سیبزمینی را جدا کنید و بشویید و به ۴ قسمت تقسیم نمایید، سپس درون قابلمه بریزید. در ادامه فلفل دلمهای را بشویید، سپس دانههای آن را خارج کنید و به صورت درشت خرد نمایید.
مرحله هشتم
حالا فلفل تند را به همراه گوجهفرنگی بشویید، سپس فلفل را به اندازه بند انگشت خرد کنید. در ادامه پوست گوجهفرنگی را جدا و به ۴ قسمت تقسیم نمایید. گوجهفرنگی را به همراه فلفل و فلفل دلمهای درون سس بریزید.
مرحله نهم
اجازه دهید کباب انگشتی روی حرارت ملایم بماند تا کاملا بپزد و جا بیفتد. وقتی سبزیجات کاملا پختند، خوراک کباب را درون ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس با پلو زعفرانی سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: روش های از بین بردن بوی زهم گوشت را بخوانید.