پای سیب ؛ عصرانه ای گرم و دلچسب
پای سیب یکی از انواع پر طرفدار شیرینی است.
پای سیب یک شیرینی خوشمزه است که در سراسر جهان تهیه میشود. پای سیب به شیوه ها و شکل های گوناگونی درست میشود و در کنار یک نوشیدنی گرم، عصرانه ای دلچسب و دلپذیر است.
مواد لازم :
آرد: 300 گرم
پودر قند: 250 گرم
کره: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ: 4 عدد
سیب: 5 عدد
دارچین به میزان لازم
شکر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
سیب ها را ریز رنده کنید. سپس با دارچین و شکر مخلوط کرده و روی شعله بگذارید تا آب سیب کشیده شود.
وقتی آب سیب تمام شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه مایه کیک، بگذارید تمام مواد به دمای محیط برسند. آرد و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید.
سفیده تخم مرغ را با 3 قاشق از پودر قند خوب هم بزنید تا سفید و پوک شود و از ظرف نریزد. آن را در یخچال بگذارید.
کره و بقیه پودر قند را با همزن بزنید تا پوک و کرم رنگ شود. سپس وانیل، عسل و زرده ها را افزوده، دوباره با همزن بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه سپس سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مایه افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کرده پس از آن فر را روشن کنید تا گرم شود.
در قالب های پای کاغذ روغنی بیندازید یا کپسول های ضخیم مخصوص پای را آماده کنید.
یک لایه کم از مواد کیک را با قیف یا قاشق در قالب ریخته و یک قاشق سوپخوری از مخلوط سیب و دارچین و شکر را روی مایه کیک گذاشته و آرام پخش کنید. دوباره با قیف یا قاشق روی سیب ها را بپوشانید.
دقت کنید مایه پای سیب نصف قالب را پر کند. چون اگر بیشتر باشد، سرریز میشود و اگر کمتر باشد، پف نمیکند.
قالب ها را حدود 45 دقیقه در فر میگذاریم تا پای آماده شود.
وقتی پای سیب آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود. سپس روی آن پودر قند الک کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
همچنین بخوانید:
کیک هویج ؛ خوش رنگ با طعمی متفاوت(+ویدئو)
نون خامه ای ؛ خانگی اما به شیوه قنادی ها(+ویدئو)
ردولوت ؛ کیک قرارهای صمیمانه (+ویدئو)