پان اسپانیا ، دسر شیک و با کلاس
پان اسپانیا یکی از انواع دسر های بین المللی پر طرفدار است.
پان اسپانیا نوعی دسر خوشمزه و همان طور که از نامش پیدا استبه کشور اسپانیا تعلق دارد. این دسر هم به آسانی تهیه می شود و هم بسیار شیک است. از این رو برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است.
مواد لازم تهیه پان اسپانیا :
گردو خرد شده: نصف پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر: یک لیتر
نشاسته: ۲قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیسکویت پتی بور: ۳ بسته
کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
موز به میزان لازم
طرز تهیه پان اسپانیا :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را در قابلمه بریزید. نشاسته را در کمی شیر سرد حل کرده و با شیر داخل قابلمه مخلوط کنید.
آرد را الک و به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شیر بیفزایید.
مواد را روی شعله ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شوند.
در انتها کره و وانیل را افزوده و وقتی شعله را خاموش کردید، خامه را اضافه کنید.
اگر دوست دارید دسر پان اسپانیا قهوه ای باشد، مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کرده و در دو تا قابلمه بریزید. به یکی کاکائو اضافه کرده و دیگری سفید بماند.
ته ظرف یا قالب دلخواه سلفون بگذارید و یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید. مایه قهوه ای یا سفید را ریخته، روی آن گردوی خرد شده و موز حلقه شده بگذارید و دوباره بیسکویت بچینید.
مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مایه سفید را بریزید و تا وقتی مواد تمام شوند، لایه ها را مانند قبل تکرار کنید.
ظرف را حدود ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و منسجم شود.
پس از گذشت این مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانید و سلفون را از روی آن جدا کنید.
در صورت تمایل میتوانید پان اسپانیا را به صورت لیوانی و تک نفره درست کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
همچنین بخوانید:
گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی